Futsal U19: Egy győzelem, egy vereség Ostravában
Futsal Férfi utánpótlás   |   Szurkolók   |   2022. december. 11., 19:04
Futsal U19: Egy győzelem, egy vereség Ostravában

Férfi U19-es futsalválogatottunk csehországi túrával zárta a 2022-es évet.

A Frank Tamás vezette együttes szombaton a házigazda csehek ellen lépett pályára, és aratott 5-0-s győzelmet, majd vasárnap délután egy intezív, magas tempójú meccsen 2-1-es vereséget szenvedett az ukránoktól. Ez utóbbi volt a csapat idei utolsó mérkőzése, de az ünnepek után máris folytatódik a felkészülés a márciusi Eb-selejtezőkre: január 2-án Porecbe utazik a válogatott egy nemzetközi tornára.

– Sűrű napokon vagyunk túl, a rendelkezésre álló rövid idő alatt próbáltunk minél több információt átadni a játékosoknak, és feleleveníteni az előző edzőtáborokban elsajátított taktikai elemeket. Két nagy iramú, hasznos meccset játszottunk, a csehek ellen megérdemelten arattunk fölényes sikert, a másnapi találkozón viszont érezhetően fáradtabbak mozogtunk, és végül egy nagyon szoros és kiegyensúlyozott mérkőzésen maradtuk alul. Köszönöm a játékosoknak a remek hozzáállást és az egész éves munkát, az ünnepek után újult erővel folytatjuk a felkészülést a tavaszi tétmérkőzésekre – mondta az mlsz.hu-nak Frank Tamás szövetségi edző a vasárnapi mérkőzés után.

A válogatottunk márciusban Hollandiában játssza le Eb-selejtezőit, csoportellenfelei a házigazdák mellett, a spanyolok és az andorraiak lesznek.

Csehország - Magyarország 0-5 (0-2)
Magyarorság: Gémesi Gergő - Knizs Olivér, Lux Bence, Kovács Ádám, Szabó Bence
Cserék: Kinics Bálint, Csikós Erik, Lévai Dániel, Katona Noel, Bélavári Botond, Hadzsi Máté, Gáspár Benedek, Kiss Patrik, Kajtár Mátyás.
Gólszerzők: Knizs (2), Kovács, Hadzsi, Gáspár

Ukrajna-Magyarország 2-1 (1-1)
Magyarország: Csikós Erik - Knizs Olivér, Kajtár Mátyás, Kovács Ádám, Szabó Bence
Cserék: Kinics Bálint, Gémesi Gergő, Lévai Dániel, Katona Noel, Bélavári Botond, Hadzsi Máté, Gáspár Benedek, Kiss Patrik.
Gólszerző: Katona Noel

 


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Futsal U19: a szerbek nyerték a visszavágót
Futsal U19: a szerbek nyerték a visszavágót

Férfi U19-es futsalválogatottunk a szerdai 1-1-es döntetlen után csütörtökön 3-1-es vereséget szenvedett a szerbek elleni kecskeméti felkészülési ...

Futsal: Kecskeméten fogadja a szerbeket az U19-es válogatott
Meccsbeszámoló
Nyíregyházán fogadják az ukránokat U19-es futsalosaink

Férfi U19-es futsalválogatottunk a szerdai 1-1-es döntetlen után csütörtökön 3-1-es vereséget szenvedett a szerbek elleni kecskeméti felkészülési ...