Futsal: a felnőtt követelményekre is készül az U21-es válogatott

2018. szeptember. 21., 13:04   |    

Futsal: a felnőtt követelményekre is készül az U21-es válogatott

U21-es futsalválogatottunk is részt vesz jövő héten a csehországi Visegrádi Négyek Tornán, amelyen ezúttal is kiírták az utánpótláscsapatok viadalát.

Az U21-es válogatott – a felnőtt csapattal együtt – már csütörtökön megkezdte a közös felkészülést a csehországi tornára, és vasárnap utazik el Nymburkba. Hétfőn a házigazdák ellen lép pályára a Frank Tamás vezette csapat, kedden a szlovák, szerdán a lengyel válogatott lesz a mieink ellenfele.

– Az U21-es keret összeállítása több szempont alapján történt. A legfontosabb szempont az volt, hogy kik lehetnek azok a játékosok, akik a közeljövőben az A-válogatottban is szerepet kaphatnak – mondta az mlsz.hu-nak Frank Tamás. – A korosztálynál fiatalabb futsalosoknak is helyet adtunk, akik várhatóan a tavaszi U19-es Eb-selejtezőkön szerepelnek majd, elsősorban olyan játékosokra számítunk, akik az NB I-es bajnokságban rendszeresen és megbízhatóan szerepelnek. Célunk hogy az eredményesség mellett, hogy minél több olyan elvárásnak megfeleljünk, ami már az A-válogatottban alapkövetelmény.

Az U21-es válogatott kerete:

Faragó Ádám (DEAC)
Klicso Gábor (Szigetszentmiklós)
Fekete Márk (Aramis)
Józsa Tamás (Csömör)
Sipos Gergő (Haladás)
Bencsik Ádám (Veszprém)
Vas Ottó (Nyírgyulaj)
Víz Fülöp (Csömör)
Takács Zoltán (MVFC)
Péter Ábrahám (Haladás)
Fekete Olivér (Aramis)
Horváth Benedek (BME)
Kártik Zsombor (MVFC)
Nehéz Krisztián (Csömör)


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink