NL: Egyelőre nem ismertek a férfi A-válogatott meccshelyszínei

2018. január. 31., 11:19   |    

NL: Egyelőre nem ismertek a férfi A-válogatott meccshelyszínei

A sorsolás óta eltelt időszakban számos megkeresés érkezett a Magyar Labdarúgó Szövetséghez azzal kapcsolatban, hogy hol lép majd pályára a férfi A-válogatott. Az UEFA szabályzata szerint a vendéglátó csapatoknak legkésőbb az adott mérkőzés előtt 60 nappal kell megjelölniük az érintett összecsapás pontos helyszínét.

A Nemzetek Ligája csoportküzdelmei során a magyar válogatott idegenben Görögországban, Finnországban és Észtországban lép majd pályára.

A görög nemzeti válogatott mérkőzéseinek nincs stabil helyszíne, a csapat több különböző városban szokta fogadni ellenfeleit. Ami Finnországot illeti: a Helsinki Olimpiai Stadiont jelenleg felújítják, így az ő esetükben sem ismert jelenleg, hogy hol lép majd pályára a válogatott.

Észtországgal kapcsolatban ugyan elmondható, hogy legutóbbi négy mérkőzését Tallinban, a közelgő UEFA Szuperkupa-döntő helyszínén játszotta, azonban hivatalos meccshelyszínt még az észt szövetség sem jelölt ki.

Mivel a közelmúltban számos szurkoló számára okozott kellemetlenséget, hogy repülőjegyét, szállását még azelőtt vásárolta meg, foglalta le, hogy érvényes belépőjeggyel rendelkezett volna a mérkőzésre, minden, a válogatott idegenbeli mérkőzésire utazást tervező szurkolónak azt javasoljuk, hogy a mérkőzéshelyszínek hivatalos bejelentése, illetve belépőjegye megvásárlását követően kezdje csak el szervezni utazását az általa kiválasztott mérkőzésre. 

A magyar válogatott mérkőzései a Nemzetek Ligájában

2018. szeptember 8., 18.00: Finnország–Magyarország
2018. szeptember 11., 20.45: Magyarország–Görögország
2018. október 12., 20.45: Görögország–Magyarország
2018. október 15., 20.45: Észtország–Magyarország
2018. november 15., 20.45: Magyarország–Észtország
2018. november 18., 20.45: Magyarország–Finnország


Főszponzoraink
Szponzoraink