Nagy Ádám kezdő volt a Juventus ellen, Kádár ismét játékra kész
Férfi A-válogatott   |   Szurkolók   |   2018. május. 07., 09:45
Nagy Ádám kezdő volt a Juventus ellen, Kádár ismét játékra kész

Gulácsiék újra nyerni tudtak a Bundesligában, Nagy Ádám kezdőként játszott a bajnoki címet megnyerő Juventus ellen, Kádár Tamás pedig sérülését követően újra kerettag volt a Dinamo Kijevben.

A Bundesligában Gulácsi Péter együttese, az RB Leipzig újra győztes meccset játszott. A lipcseieik a Wolfsburg ellen nyertek 4-1-re. A magyar válogatott kapusa ezúttal is végig a pályán volt, csapata pedig továbbra is az Európa Liga-selejtezőt érő 6. helyen áll. Szalai Ádám csapata, a Hoffenheim viszont ezúttal 2-0-ás vereséget szenvedett a VfB Stuttgart otthonában, de még így is megőrizte Bajnokok Ligája-csoportkört érő 4. helyét a tabellán. Szalai Ádám az 50. percben csereként lépett pályára.

A német másodosztályban az ezúttal is magyarjai - Megyeri Balázs és Pintér Ádám - nélkül felálló Greuther Fürth 2-2-es döntetlent játszott a Duisburg ellen hazai pályán. Annak ellenére, hogy nem kaptak ki, visszacsúsztak a 17. helyre a bajnokságban, a kiesőzónába. 

A Serie A-ban Nagy Ádám kezdőként lépett pályára a Bologna Juventus elleni mérkőzésén. A válogatott középpályásának csapata még vezetett 1-0-ra, a végén azonban érvényesült a papírforma, a Juventus 3-1-re nyert, és már csak egy hajszál választja el a bajnoki címtől. Nagy Ádám végigjátszotta a találkozót.

A francia másodosztályban Bese Barnabás szintén végig a pályán volt a Le Havre Niort elleni, idegenbeli meccsén. Beséék 1-0-ra nyertek, és ezzel az osztályozót érő 5. helyen állnak. A Lang Ádámot foglalkoztató Nancy viszont 2-1-re kikapott a Paris FC-től a francia fővárosban. Lang Ádám nem lépett pályára, a Nancy pedig jelenleg a 17. helyen áll a 20 csapatos bajnokságban.

Az MLS-ben a Chicago Fire hazai pályán szenvedett 2-1-es vereséget az Atlanta Unitedtől. Nikolics Nemanja végig a pályán volt. Németh Krisztián együttese, a New England Revolution 4-2-re kikapott a Montreal Impact otthonában, Németh a 34. percben csereként lépett pályára.

A kazah bajnokságban az Elek Ákossal felálló Kajrat Almati 3-1-re győzött a Zsetiszu otthonában, a magyar középpályás végigjátszotta a találkozót. Akárcsak az Asztanában Kleinheisler László, az ő csapata azonban 1-0-ra kikapott a Sahtyor Karagandi vendégeként.

Az ukrán bajnokságban Kádár Tamás ezúttal már a keretben volt a Dinamo Kijev Mariupol elleni mérkőzésén, pályára azonban nem lépett még. Csapata 1-1-es döntetlent játszott.

Az izraeli pontvadászatban a Hapoel Beer-Seva 4-1-re nyert a Beitar ellen, Korhut Mihály azonban még mindig sérült, így nem szerepelt a Hapoel keretében ezúttal sem.

A ciprusi elsőosztályban Sallai Roland csapata, az APOEL 2-1-re nyert az AEL Limassol ellen, Sallai kezdőként lépett pályára, majd a 61. percben lecserélték.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Megkezdődött a jegyértékesítés a novemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre
Megkezdődött a jegyértékesítés a novemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre

Férfi A-válogatottunk november 15-én az észt, november 18-án a finn válogatottat fogadja Nemzetek Ligája-mérkőzésen a Groupama Arénában. Az MLSZ ...

Nem ért pontot a jó teljesítmény Görögországban
Meccsbeszámoló
Szurkolói információk a ma esti tallinni mérkőzésről

Férfi A-válogatottunk november 15-én az észt, november 18-án a finn válogatottat fogadja Nemzetek Ligája-mérkőzésen a Groupama Arénában. Az MLSZ ...