Légiósok: Dzsudzsák, Nikolics és Gyurcsó is betalált a hétvégén
Férfi A-válogatott   |   Szurkolók   |   2018. március. 12., 15:12
Légiósok: Dzsudzsák, Nikolics és Gyurcsó is betalált a hétvégén

A kazahok és a skótok elleni felkészülési mérkőzésekhez közeledve jó hír, hogy a bő keret légiósainak nagyobb része rendszeresen játszik, és jól teljesít klubcsapatában.

A német Bundesliga hétvégi fordulójában a Hoffenheim 3-0-ra nyert a Wolfsburg ellen, Szalai Ádám ezúttal nem lépett pályára a győztes csapatban. Gulácsi Péter viszont végigjátszotta az RB Leipzig VfB Stuttgart elleni összecsapását, melyen nem született gól.

Az olasz bajnokságban Nagy Ádám nem kezdett, de már a 28. percben pályára lépett csereként a Bolognában, az a Atalanta elleni meccsen, melyet a vendég bergamóiak nyertek meg 1-0-ra.

Az Egyesült Arab Emirátusokban légióskodó Dzsudzsák Balázs a kupában lépett pályára hétvégén, csapata, az al-Vahda 4-2-re nyert az elődöntő első mérkőzésén a Dibba Al Fujairah ellen. A magyar válogatott szélsője 11-esből szerezte meg együttese harmadik gólját, és egy gólpasszt is adott.

Az ukrán bajnokság rájátszásának első fordulójában Kádár Tamás csapata, a Dinamo Kijev 1-0-ra nyert a Veresz Rivnye ellen. A magyar védő végigjátszotta a találkozót.

Az amerikai pontvadászatban Nikolics Nemanja csapata, a Chicago Fire a Sallói Dániellel felálló Sporting Kansas ellen lépett pályára. Nikolics két gólt is szerzett, de végül a vendég Kansas nyert 4-3-ra. Az U21-es válogatott Sallói két gólpasszal segítette együttesét győzelemhez.  Németh Krisztián csereként játszott 20 percet a New England Revolutionben, mely 2-1-re nyert a Colorado Rapids ellen. Stieber Zoltán kezdőként lépett pályára a DC Unitedben az Atlanta United elleni meccsen, melyet utóbbi gárda nyert meg 3-1-re. Stiebert a 62. percben lecserélték.

A francia másodosztályban Bese Barnabás végigjátszotta a Clermont elleni mérkőzését, melyet csapata, a Le Havre 2-1-re megnyert. Lang Ádám is végig a pályán volt a Nancy-Ajaccio mérkőzésen. A magyar védő együttese 1-0-ra győzött.

A horvát pontvadászatban Gyurcsó Ádám gólt szerzett a Hajduk Split bajnokiján az Istra elleni, a gólra nagy szükség volt, a splitiek ezzel nyertek 3-2-re.

Kazahsztánban mindkét magyar légiós végigjátszotta csapata mérkőzését. Az Elek Ákossal felálló Kajrat Almati 2-1-re nyert a Kizilzsar ellen, míg a Kleinheisler Lászlót soraiban tudó Asztana 3-1 arányban múlta felül az Akzsajikot. A kínai másodosztályban Guzmics Richárd végigjátszotta a Csenpien Mejcsou Hakka ellen 1-0-ra megnyert találkozóját.

 


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Megkezdődött a jegyértékesítés a novemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre
Megkezdődött a jegyértékesítés a novemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre

Férfi A-válogatottunk november 15-én az észt, november 18-án a finn válogatottat fogadja Nemzetek Ligája-mérkőzésen a Groupama Arénában. Az MLSZ ...

Nem ért pontot a jó teljesítmény Görögországban
Meccsbeszámoló
Szurkolói információk a ma esti tallinni mérkőzésről

Férfi A-válogatottunk november 15-én az észt, november 18-án a finn válogatottat fogadja Nemzetek Ligája-mérkőzésen a Groupama Arénában. Az MLSZ ...