Elvéreztek a Wembleyben a portugálok
Férfi A-válogatott   |   Ellenfelek   |   2016. június. 02., 22:36
Elvéreztek a Wembleyben a portugálok

A Cristiano Ronaldo és Pepe nélkül felálló portugál válogatott, 55 percet emberhátrányban játszva, 1-0-ra kikapott Angliától Londonban.

A múlt héten a norvégokat magabiztosan, 3-0-ra legyőző portugálok csütörtökön keményebb ellenféllel mérték össze erejüket, az angol válogatott volt az ellenfelük. A Wembleyben rendezett mérkőzés első félideje az angolokról szólt, miközben a portugálok egyetlen kapura tartó lövést sem tudtak produkálni, addig a házigazdák több kecsegtető lehetőséget is kialakítottak.

A 35. percben Bruno Alves egy fejre tartó kung-fu-rúgással próbálta megállítani Kane-t, a játékvezető jogosan mutatta fel a védőnek a piros lapot. A második félidőben is az angolok domináltak, de a támadójátékuk kiszámíthatóbb volt annál, hogy megoldhatatlan feladat elé állítsák a jól záró portugál védelmet. A 85. percben megtört a jég, egy bal oldal beívelés után Chris Smalling fejelt a kapuba, beállítva az 1-0-ás végeredményt.

A portugál válogatottnak még egy felkészülési mérkőzése van az Európa-bajnokság kezdete előtt, jövő szerdán az észteket fogadják.

A portugálok összeállítása Anglia ellen:


Rui Patrício – Vieirinha, B. Alves, R. Carvalho (Éder, 90.), Eliseu – Moutinho (W. Carvalho, 73.), Danilo Pereira, Adrien (R. Sanches, 72.) – Joao Mário (André Gomes, a szünetben), Nani (Quaresma, 61.), Rafa (Fonte, 38.).


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Korszakváltás idejét élik a svédek
Korszakváltás idejét élik a svédek

Az új szövetségi kapitány egy megfiatalított keretet irányít a november 15-i ellenfelünknél.

Portugál és svájci siker a csoportunkban
Meccsbeszámoló
Sztárklubokból is hoznak játékosokat a skótok

Az új szövetségi kapitány egy megfiatalított keretet irányít a november 15-i ellenfelünknél.