Döntetlen lett a portugál-osztrák
Férfi A-válogatott   |   Ellenfelek   |   2016. június. 18., 23:25
Döntetlen lett a portugál-osztrák

A magyar válogatott az F csoport második fordulója után is az élen áll, két ponttal megelőzve Portugáliát és Izlandot, hárommal Ausztriát.

A csoport eddigi négy mérkőzése közül három döntetlennel zárult, miután a portugálok és az osztrákok sem bírtak egymással. A portugál válogatott számára nagyobb csalódás a szombati pontosztozkodás, Cristiano Ronaldóék ugyanis jóval több helyzetet hagytak ki ellenfelüknél a 0-0-ra végződő összecsapáson. A Real Madrid aranylabdása ziccert és tizenegyest is hibázott, utóbbit a kapufára lőtte a második félidőben.

A magyar válogatott négy ponttal vezeti a csoportot, a portugáloknak és Izlandnak kettő-kettő, az osztrákoknak egy pontjuk van. Szerdán magyar-portugál mérkőzést rendeznek Lyonban, míg Ausztria Izlanddal játszik.

Portugália-Ausztria 0-0
Portugália: Rui Patrício – Vierinha, R. Carvalho, Pepe, Guerreiro – Moutinho, W. Carvalho, André Gomes (Éder, 83.) – Nani (Rafa Silva, 89.), C. Ronaldo, Quaresma (Joao Mário, 71.). Szövetségi kapitány: Fernando Santos
Ausztria: Almer – Klein, Hinteregger, Prödl, Fuchs – Baumgartlinger, Alaba (Schöpf, 65.) – Harnik, Ilsanker (Wimmer, 87.), Arnautovic – Sabitzer (Hinterseer, 85.).


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Korszakváltás idejét élik a svédek
Korszakváltás idejét élik a svédek

Az új szövetségi kapitány egy megfiatalított keretet irányít a november 15-i ellenfelünknél.

Portugál és svájci siker a csoportunkban
Meccsbeszámoló
Sztárklubokból is hoznak játékosokat a skótok

Az új szövetségi kapitány egy megfiatalított keretet irányít a november 15-i ellenfelünknél.