Varga Barnabás túl a műtéten
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2024. június. 24., 20:39
Varga Barnabás túl a műtéten

A válogatott támadóját a vasárnapi arccsonttörése után hétfőn Stuttgartban megoperálták, minden bizonnyal szerdán elhagyhatja a kórházat.

A skótok 1-0-s legyőzése felett érzett örömöt beárnyékolta Varga Barnabás súlyos sérülése: válogatottunk támadója a második félidőben ütközött a skótok kapusával, és több helyen is eltört az arccsontja. Azonnal kórházba szállították, majd hétfőn megoperálták. A műtét jól sikerült, az orvosok szerint Varga várhatóan szerdán elhagyhatja a kórházat.

A keret többi tagja hétfőre pihenőnapot kapott, egyedül Csoboth Kevinnek volt némi feladata: pár interjú mellett egy sajtótájékoztató is várt rá a válogatott sajtóközpontjában.

– Tegnap a buszon ezerszer visszanéztem a gólt, a hideg ráz ki most is, ha visszagondolok rá – mondta az Újpest támadója. – A kapufámnál tudtam, hogy lesz még egy nagy helyzetünk, de nem hittem, hogy rám jön ki az utolsó ziccer. Örülök, hogy én döntöttem el a meccset, de a győzelem a legfontosabb, és természetesen az, hogy Varga Barni rendben van. Lélekben az egész csapat vele van, bízom benne, hogy mielőbb tudunk vele találkozni. A mérkőzés pontosan úgy alakult, ahogyan számítottunk rá, a vége izgalmasra sikerült, de legfontosabb a győzelem. Most várunk, számolgatunk, nem is tudunk mást tenni, aztán meglátjuk, mire volt elég a győzelem. Ami engem illet, a gól nem változtatott semmin, bármennyi időt is kapok, nekem azokban a percekben olyan teljesítményt kell letennem az asztalra, amivel a csapat segítségére lehetek.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Nem jutott be a nyolcaddöntőbe a válogatott
Nem jutott be a nyolcaddöntőbe a válogatott

Kedvezőtlenül alakultak számunkra az Európa-bajnokság többi csoportjának eredményei, így a magyar válogatott nem került be a négy legjobb ...

A számok is azt mutatják, megérdemelten nyertünk Skócia ellen
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: A rossz kezdés alapjaiban határozta meg az Európa-bajnokságot

Kedvezőtlenül alakultak számunkra az Európa-bajnokság többi csoportjának eredményei, így a magyar válogatott nem került be a négy legjobb ...