Újra szurkolói fotókkal buzdíthatjátok a magyar válogatottat!
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2021. szeptember. 01., 14:55
Újra szurkolói fotókkal buzdíthatjátok a magyar válogatottat!

A magyar labdarúgó-válogatott szurkolóinak lehetősége nyílik szurkolói fotókkal támogatni a hazai csapatot az Anglia és Andorra elleni mérkőzéseken - egyenesen a Puskás Aréna kijelzőiről.

A magyar válogatott a Puskás Arénában folytatja szereplését a világbajnoki selejtező sorozatban. A csapatnak ezúttal is nagy szüksége lesz a szurkolók buzdítására, így a Magyar Labdarúgó Szövetség több platformon is lehetőséget biztosít a szurkolók számára, hogy kifejezzék támogatásukat a játékosok felé.

Ennek egyik részeként válik újra elérhetővé a nemzetközi labdarúgásban és Magyarországon is közkedvelt, hazai fejlesztésű szurkolói képbeküldő alkalmazás, amely MLSZ FanXP néven tölthető le. Az applikációnak köszönhetően a szurkolók által beküldött fotók, a játékosokat motiváló üzenetekkel együtt a helyszíni, közvetlenül a pálya melletti kijelzőkön és óriáskivetítőkön jelennek meg, így akár több ezer kilométeres távolságból is bárki kifejezheti a támogatását a nemzeti csapat iránt. Az innovatív megoldás az Anglia és az Andorra elleni mérkőzéseken is elérhető lesz, így mindkét összecsapáson lehetőség nyílik akár virtuális módon is a válogatott mellett lenni.

Az MLSZ FanXP applikáció bárki számára ingyenesen letölthető az okostelefonokhoz tartozó webáruházakból. Az elkészített fotó a jóváhagyást követően az esemény nevével és a válogatott színeivel ellátott keretet kap, melyen a kiválasztott szurkolói üzenet is megjelenik. Az így létrehozott képek kikerülnek Puskás Aréna óriáskivetítőire, valamint a pálya melletti kijelzőkre, így akár maguk a játékosok is találkozhatnak a beküldött fotókkal, és érezhetik a szurkolók támogatását.

Az MLSZ és a Seyu ráadásul most egy közös nyereményjátékot is meghirdet, amelynek keretén belül a szurkolói szelfiket beküldők közül 10 szerencsés 1–1 szurkolói sálat kaphat ajándékba.

Ahhoz, hogy szurkolóként felkerülj a kijelzőkre és legyen esélyed megszerezni a nyeremények egyikét, nem kell mást tenned, mint:

  1. Töltsd le az MLSZ FanXP alkalmazást (Android: https://bit.ly/MLSZ_FanXP_Android, iOS: https://bit.ly/MLSZ_FanXP_iOS)
  2. Jelentkezz be Google vagy Facebook fiókkal
  3. Jelöld be kedvencnek: Magyar Labdarúgó Válogatott
  4. Válaszd ki a Magyarország–Anglia mérkőzést
  5. Készíts egy fotót, adj hozzá egy szurkolói üzenetet, majd oszd meg a képet!

Az esemény nevével és a Magyar Labdarúgó Válogatott színeivel fémjelzett szurkolói képeket ti is könnyedén megoszthatjátok a közösségi média felületeken. A Seyu a mérkőzést követően a beérkezett szurkolói képeket egy albumban közzéteszi. Kövesd a Seyu és az MLSZ oldalát, hogy időben értesülj a fotógyűjteményekről.

A magyar válogatott számít a támogatásodra! Küldj Te is egy szelfit a csapatnak!

A nyereményjáték teljes szabályzata az alábbi linken található.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.