Túl az első franciaországi edzésen
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2016. június. 07., 22:52
Túl az első franciaországi edzésen

A magyar válogatott kedden kora délután, éppen egy héttel első mérkőzése előtt megérkezett az Európa-bajnokság helyszínére, Franciaországba.

Arról, hogy jó hangulatban teljen a magyar válogatott utazása, a szurkolók gondoskodtak, már a repülőtérre menet felbukkantak az első transzparensek, Ferihegyen pedig több tucat szurkoló várta a csapatot. A kilátogató rajongókat a szövetségi kapitány és Dzsudzsák Balázs köszöntötte, majd a csapat össze is állt egy közös fotóra az éneklő tömeggel.

 

A felszállás előtti sajtótájékoztatón Bernd Storck szövetségi kapitány azt ígérte, a csapat a legjobb teljesítményét nyújtja az Eb-n, amely hatalmas lehetőség, hogy visszakerüljünk a nemzetközi futballtérképre.

Meg akarjuk mutatni, nem érdemtelenül jutottunk ki a tornára! - fogalmazott a kapitány. Az első mérkőzésig tartó mintegy egyhetes időszakról elmondta: a felkészülés jól sikerült, megvannak az alapok, így most a finomhangolás következik, illetve kifejezetten az első meccsre készíti fel a stáb a játékosokat. A sajtótájékoztató után a reptér teraszáról a reptéri dolgozók búcsúztak a játékosoktól, akiket a nizzai repülőtéren az Eb hivatalos delegációja fogadott.

Miután a csapat elfoglalta mougins-i szállását, Bernd Storck előbb röviden beszélt a már helyszínen tartózkodó újságírókkal, majd délután megtartotta első franciaországi edzését. Az átmozgató jellegű gyakorláson a játékosok főleg a labdatartást és a támadások befejezését gyakorolták. Szerdán már az egész nap a felkészülés jegyében telik, két edzést tervez a szakmai stáb, melyek közül a délutáni nyilvános lesz a média képviselői számára. A körülmények kiválóak, és minden játékos egészségesen várja az Eb-start előtti utolsó hetet.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.