Szurkolói információk a Magyarország–Törökország mérkőzésre
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2024. március. 20., 16:12
Szurkolói információk a Magyarország–Törökország mérkőzésre

Férfi válogatottunk pénteken 20.45 órától a Törökország legjobbjait fogadja felkészülési mérkőzésen a Puskás Arénában. Legkésőbb másfél órával a kezdés előtt érdemes a helyszínre érkezni, méghozzá tömegközlekedéssel.

Az útlezárások és terelések miatt mindenkit kérünk, hogy kerülje a környéket gépjárművel. A lezárásokról és várakozási tilalmakról az alábbi térképen tájékozódhat:

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1Xa8T0DWi1muHXC6mzGeS37yFbVSnl5s&femb=1&ll=47.50295794038734%2C19.08010209999999&z=14

A stadiont közösségi közlekedés használatával érdemes megközelíteni, elsősorban a sűrűn járó M2-es és M4-es metróval, illetve az 1-es villamossal.

A hazai szurkolók a Dózsa György út felől a III-as és VI-os, a Stefánia út felől a IX-es bejáratokon juthatnak be a stadion területére. Az egyszerűbb bejutás érdekében, kérjük az ülőhelyükhöz legközelebbi bejáratot részesítsék előnyben. A stadionba minden szurkoló kizárólag a jegyén található forgóvilla csoportnál (A/C/D/E/F) tud belépni.

A Stefánia út felől a XIII-as bejárat, valamint a B jelű forgóvillák kizárólag a vendég szurkolók belépésére szolgálnak.

A mozgáskorlátozott nézők a XIII-as bejárat kivételével bárhol beléphetnek a stadion területére, és a B forgóvillánál tudnak bejutni a stadionba.

A kapunyitás 17.45-kor lesz, érdemes időben érkezni a stadionba. A szurkolói zóna már kapunyitástól kezdve változatos programokkal várja a legifjabb szurkolókat, aktivitásaink között szerepel például az élő csocsó, az arcfestés, labdalabirintus, rúgássebesség-mérő ill. freestyle-bemutató is.

A kicsit idősebbnek ismét készülünk helyszíni felvezető műsorral 19:15-tól szurkolói falu színpadján, ahol Takács Rita vendégei Kalmár Zsolt és Szappanos Péter válogatott labdarúgók lesznek.

A stadionban ismét lehetőség lesz hivatalos válogatott termékek megvásárlására, a válogatott mezek mellett kaphatók lesznek a legújabb Ria2 pólók, sálak és sapkák is:

  1. A stadionkertben a Szurkolói Falunál (A kapucsoport) ill. a D- és F-kapucsoportnál telepített sátraknál
  2. Az első szinten található külső körüljárón a 103-as, 116-os, 122-es és a 135-ös Fan Shop kioszkokban

A vendéglátás területén újdonságokkal is találkozhatnak a szurkolók a nézőtéri büféknél:

  • kézműves hamburgert a 123-as büfében,
  • pizzát a 210-es büfénél,
  • sült kolbászt a 136-os, 117-es, 104-es, 230-as, 330-as büfékben vásárolhatnak.

Ezen kívül a sorban állási idő csökkentése érdekében mozgóárusok járják a stadiont, akik perecet, popcornt és sört árusítanak.

A fogyatékkal élő szurkolók számára is nyitva állnak a Puskás Aréna kapui: a mozgáskorlátozott helyekre és a speciálisan kialakított ülőhelyekre történő eljutással kapcsolatban látogasson el az alábbi oldalra:

https://valogatottjegy.mlsz.hu/articles/25/akadalymentesseg

A mérkőzésre valamennyi jegy elkelt.

Kérjük, hogy a helyszínen kövesse munkatársaink útmutatásait! Jó szurkolást kívánunk!


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.