Szurkolói információk a Magyarország–Bosznia-Hercegovina mérkőzésre
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2024. szeptember. 09., 18:39
Szurkolói információk a Magyarország–Bosznia-Hercegovina mérkőzésre

Férfi A-válogatottunk szeptember 10-én, kedden 20.45 órakor Bosznia-Hercegovina válogatottja ellen játssza első hazai Nemzetek Ligája-selejtezőjét a Puskás Arénában. Javasoljuk, hogy a szurkolók időben érkezzenek a helyszínre, és a lezárások okozta kellemetlenségeket elkerülendő, ne gépjárművel közelítsék meg a stadiont, helyette használják a közösségi közlekedést.

Kapunyitás három órával a mérkőzés előtt, 17.45 órakor lesz. Érdemes a mérkőzés kezdését megelőzően, lényegesen korábban érkezni, mert a szurkolói zóna már kapunyitástól kezdve változatos programokkal várja a legifjabb szurkolókat a stadion kertjében. Aktivitásaink között szerepel például a footbowling, az arcfestés, labdamúzeum, rúgássebesség-mérés, illetve freestyle-bemutató is.

Ismét készülünk helyszíni felvezető műsorral: 19:15-től szurkolói falu színpadján Takács Rita vendégei Torghelle Sándor és Juhász Roland egykori válogatott labdarúgók lesznek. A mérkőzés napján a stadion több pontján (a stadionkertben a D és E kapucsoportoknál, a szurkolói zónában, illetve a stadionon belül a 103, 116, 122 és 135-ös kioszkokban) lehetőség lesz hivatalos válogatott termékek megvásárlására, a mezek mellett ismét kaphatók lesznek a legújabb Ria2 szurkolói termékek is.

Az időjárás-előrejelzések alapján kedden lehetnek esős időszakok, ezért kérjük a nézőket, hogy az esőkabátot részesítsék előnyben, ne esernyőket hozzanak, mert a rendezők azokat nem engedik bevinni. Kérjük, hogy A4-es méretű táskánál ne hozzanak nagyobbakat a Puskás Arénához!

A mérkőzés előtt, alatt és után a Puskás Aréna környékén közlekedésrendészeti zárások, terelések lesznek, a stadionba való gyors és kényelmes bejutás érdekében érdemes gyalog vagy közösségi közlekedéssel megközelíteni a stadiont. A BKK a mérkőzés előtt 3 órával a kezdésig sűríti a környéken közlekedő járatait, majd félórával a mérkőzés lefújása előttől ismét gyakrabban járnak a közösségi járművek.

Az autósok számára fontos információ, hogy 2024. szeptember 10-én 16 órától 24 óráig szakaszosan és időszakosan lezárják:

• Dózsa György utat a Kerepesi út és a Thököly út között,
• Ifjúság útját a Kerepesi út és a Stefánia út között,
• Stefánia utat a Hungária körút és az Ajtósi Dürer sor között,
• Ajtósi Dürer sort a Hermina út és a Dózsa György út között,
• Egressy utat a Stefánia út és a Hungária körút között,
• Szabó József utcát az Istvánmezei út és a Thököly út között,
• Cházár András utcát a Thököly út és az Istvánmezei út között,
• Istvánmezei utat a Szabó József utca és a Thököly út között,
• Jobbágy utcát a Verseny utca és a Dózsa György út között,
• Verseny utcát a Dózsa György út és Thököly út között.



A mérkőzés előtt fokozott biztonsági ellenőrzés várható, ami lassíthatja a stadionba való bejutást, ezért is javasoljuk a korai érkezést. A stadionba kizárólag magyar nemzeti zászlók bevitele engedélyezett, minden molinó bevitele engedélyköteles.

A mérkőzést a magyar válogatott egy felfüggesztett büntetés hatálya alatt játssza, kiemelten kérjük a szurkolóinkat, hogy kizárólag sportszerűen biztassák a csapatunkat!

Repohár-tájékoztató

A Puskás Arénában megújult a nézőtéri büfékben korábban használt repohár rendszer. A fenntarthatóság továbbra is elsődleges szempont, de a változással egy vendégbarát és rugalmas megoldást kínálunk mindenki számára.
A nézőtéri büfékben az ital vásárlás során a repohárért 600 Ft-ot kell fizetni. Ebből a repohár letéti díja 500 Ft, a szolgáltatási díj pedig 100 Ft lesz. (Ez a szolgáltatási díj a visszaadott használt poharak szállítási és mosási költségeit tartalmazza, valamint a visszautalás tranzakciós költségeit.)

A visszavitt pohárért a büfékben a vendégek új, piros színű tokent kapnak, amely tokent újabb ital vásárlás esetén, az italhoz szükséges tiszta pohárra lehet beváltani. Dönthetnek úgy is a vendégek, hogy megtartják a tokent és egy következő, a Puskás Arénában, vagy az MVM DOME-ban megrendezésre kerülő esemény alkalmával ismételten pohárra váltják be. A későbbiekben ezen helyszínek száma tovább fog nőni.

Azon pohárral rendelkező vendégeink, akik a poharat nem kívánják megtartani és tokent sem szeretnének, a Puskás Aréna erre kijelölt visszaváltási pontjain adhatják le a poharat (poharakat) a vásárlás során megkapott számla alján található QR kóddal együtt. Ezután kerül visszautalásra bankkártyájukra a letéti díj értéke, amely 500 Ft. A bankkártyára történő visszautalás akár 72 órát is igénybe vehet. Fontos, hogy maximum a vásárlásnak megfelelő darabszámú pohár után történik visszautalás.

A poharak visszaváltására a mérkőzés második félidejének közepétől az MLSZ által meghatározott időpontig van lehetőség az erre kijelölt, „Repohár visszaváltó pont” jelzéssel ellátott kasszáknál, valamint a Puskás Arénán kívül található két italkonténerben és Grund Büfében. A mérkőzések másnapján is lehetőség biztosítunk a poharak visszaváltására 14 órától 18 óráig szintén a Grund Büfében. A régi, CUP Revolution-tokenek 2024.12.31-ig használhatók fel a Puskás Arénában – olvasható az Aréna tájékoztatójában.

 


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Uraltuk a meccset a bosnyákok ellen, de be kellett érnünk a döntetlennel
Uraltuk a meccset a bosnyákok ellen, de be kellett érnünk a döntetlennel

Férfi A-válogatottunk végig nagy fölényben játszott a bosnyákok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen, sok helyzetet kidolgozott, de a győztes gólt ...

Szurkolói információk a Magyarország–Bosznia-Hercegovina mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: Gratuláltam a játékosoknak, győzelmet érdemeltünk volna

Férfi A-válogatottunk végig nagy fölényben játszott a bosnyákok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen, sok helyzetet kidolgozott, de a győztes gólt ...