Sallai Roland is távozott Telkiből

2017-11-12 20:41:00

Sallai Roland is távozott Telkiből

Sajnos a vasárnapi napon is távozott játékos a férfia A-válogatott Costa Rica ellen készülő keretéből. Sallai Roland a közelítőizmában érzett fájdalmat, és bár lehet, hogy pályára tudott volna lépni kedden, de ebben az esetben egy komolyabb sérülés veszélye oly mértékű lett volna, hogy a szakmai stáb úgy döntött, nem szabad felvállalni ennek a kockázatát. Különös tekintettel arra, hogy a játékosra jövő héten már a Bajnokok Ligájában számít klubja. Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány Sallai helyére nem hív meg újabb játékost a keretbe.

A Telkiben tartózkodó labdarúgók vasárnap délelőtt a konditeremben dolgoztak, este pedig bő egyórás edzésen vettek részt, melyen a Costa Rica elleni taktikai feladatok játszották a főszerepet. A napi programban videózás is szerepelt, melynek során a szakmai stáb részletesen ismertette a kerettagokkal a keddi ellenféllel kapcsolatos legfontosabb információkat. 

Hétfőn a nemzeti csapat megtartja idei utolsó hivatalos sajtótájékoztatóját és hivatalos edzését is. Keddi ellenfelünk, Costa Rica csapata egyébként vasárnap este pár perccel fél 7 előtt megérkezett Budapestre.


Kapcsolódó cikkek

A szünet után fordítottak a finnek

A magyar válogatott több mint egy órán keresztül vezetett a finnek ellen, de a meccs utolsó húsz percében vendégek fordítottak, és meg is nyerték a győri felkészülési mérkőzést.

Megérkezett Bulgáriába a válogatott

Szombaton délután elfoglalták szálláshelyüket a bulgáriai Albenában a magyar U17-es válogatott játékosai. A nemzeti együttes hétfőtől a négycsapatos Eb-selejtező tornán szerepel.

Juhász Roland: Szükségünk lesz a szurkolók biztatására!

A válogatott védője szerint egy futballista életében nincs szebb dolog, mint egy nagyszerű hangulatú, fontos meccsen jó eredményt elérni.

Gulácsit megműtötték, Megyeri a keretben

Az utolsó pillanatban kényszerűségből kapust cserélt Egervári Sándor.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017