Regenerálással és edzéssel készült ma a válogatott idei utolsó meccsére

2018. november. 16., 14:01   |    

Regenerálással és edzéssel készült ma a válogatott idei utolsó meccsére

Az Észtország elleni csütörtök esti győzelmet követően a férfi A-válogatott tagjai két csoportban edzettek pénteken. A sárgalapos eltiltás miatt eltiltott Pátkai Máté pedig visszatért klubjához.

A tegnapi mérkőzésen kezdőként pályára lépő játékosok regeneráló edzésen vettek részt délelőtt 11 órától, míg a keret többi tagja a telki edzőközpont centerpályáján edzett. Újabb sérült szerencsére nincs, a csütörtöki meccsen a második sárga lapját is begyűjtő Pátkai Máté Finnország ellen nem léphet pályára, így ő távozott az edzőtáborból.

A Marco Rossi vezette szakmai stáb a mai tréninget és az ebédet követően szabad programot hirdetett meg, hogy a játékosok találkozhassanak családjaikkal. A munka így szombaton folytatódik Telkiben, ahol a maihoz hasonlóan egy edzés szerepel a programban.

A Groupama Arénában megrendezésre kerülő vasárnap esti Finnország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre, mely egyben a férfi A-válogatott idei utolsó meccse is lesz, az alábbi linken kaphatóak jegyek: https://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57002569/Magyarorszag---Finnorszag

Megkezdődött a jegyértékesítés a novemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre

Megkezdődött a jegyértékesítés a novemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre

Férfi A-válogatottunk november 15-én az észt, november 18-án a finn válogatottat fogadja Nemzetek Ligája-mérkőzésen a Groupama Arénában. Az MLSZ Szurkolói Klubjának tagjai kedvezményes áron, és korábbi időpontban válthatják meg a mérkőzésekre szóló belépőiket.

Tovább


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink