Priskin góllal kezdte az idényt
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2016. július. 25., 11:10
Priskin góllal kezdte az idényt

Priskin Tamás első bajnoki mérkőzését játszotta az Európa-bajnokság óta, és mindjárt győztes gólt szerzett a Slovan Bratislavában.

Az elmúlt hetekben úgy tűnt, Priskin Tamás elhagyja a Slovan Bratislavát, de néhány napja kiderült, a támadó ebben az átigazolási időszakban mégsem vált klubot. A magyar válogatott támadója a szlovákok első bajnokiján, valamint első két Európa Liga-mérkőzésén sem lépett pályára, múlt csütörtökön viszont csereként már szerepelt a lett Jelgava elleni vesztes EL-találkozón, hétvégén pedig kezdő volt a Zlaté Moravce ellen. A 3-2-es Slovan-győzelemmel zárult összecsapáson, 2-1-nél Priskin szerezte a harmadik hazai találatot - tizenegyesből vette be az ellenfél kapuját.

Az itthon játszó kerettagok közül Böde Dániel ismét eredményes volt, ezúttal a Honvéd ellen, gólja ráadásul győzelmet ért, ez volt a mérkőzés egyetlen találata. Böde Dániel a Fradi eddigi négy idénybeli bajnoki góljából hármat szerzett, a negyediket előkészítette. Az előző idény gólkirálya a 2015–2016-os idényben csupán két csapat, a Haladás és a Bp. Honvéd ellen nem szerzett gólt a bajnokságban. A mostani első két fordulóban pótolta a „mulasztását”.

Bár nem tétmérkőzésen, de Nagy Ádám hétvégén bemutatkozott új csapatában, az olasz Bolognában. Egyedüliként játszotta végig a Tyerek Groznij elleni összecsapást, a találkozó után Roberto Donadoni vezetőedző elismerően nyilatkozott teljesítményéről.

A lengyel bajnokságban légióskodó kerettagok közül Nikolics Nemanja lépett pályára hétvégén, csapata, a Legia Warszawa 0-0-ás döntetlent játszott a Slask Worclaw ellen.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.