Németország-Magyarország: e-mailben kapják meg a jegyeket a szurkolók
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2022. szeptember. 20., 17:15
Németország-Magyarország: e-mailben kapják meg a jegyeket a szurkolók

A pénteki, lipcsei Németország–Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzésre utazó szurkolók az eddigiektől eltérő módon kapják meg hivatalos meccsjegyeiket.

A mérkőzést 2022. szeptember 23-án, pénteken, 20.45-kor a lipcsei Red Bull Arénában rendezik meg. A magyar szurkolók rendelkezésére bocsátott 2000 vendégjegy az árusítás kezdetét követően néhány óra alatt elfogyott. A korábbi gyakorlattól eltérően a mérkőzésre kilátogató magyar szurkolóknak nem kell a helyszínen beváltaniuk a vouchereiket, hanem e-mailben kapják meg a hivatalos meccsjegyeiket.

A stadionba belépésre jogosító jegyeket szerda délután küldjük el a jegyet megvásárló szurkolóknak a jegyvásárláskor használt e-mail-címre. Ha valakinek a szerdai nap végéig nem érkezne meg a jegye, kérjük, ellenőrizze a spam (levélszemét) fiókban is, és ha ott sem találja meg, akkor ügyfélszolgálatunkon (mlsz@interticket.hu) jelezheti a problémát! A névátírt jegyeket szintén a jegyet megvásárló szurkolóknak küldjük ki, mivel a névátírást is csak a vásárló tudja kezdeményezni.

Kérjük, hogy az e-mailen megkapott jegyeket mindenki nyomtassa ki, és hozza magával, mert azokat, a szervezőktől kapott információk alapján, MOBILTELEFONRÓL NEM lehet beolvasni. A belépéshez mindenkinek szüksége lesz személyazonosításra alkalmas okmányra, mert ezeket a rendezők elkérhetik beléptetésnél. A belépésre jogosító vonalkódot tartalmazó kinyomtatott e-mailekre fokozottan vigyázzon mindenki, mert egy vonalkóddal minden esetben csak egyetlen szurkolót engednek be a stadion területére!

A Németországba utazó szurkolók számára a konzuli szolgálat összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat (az alábbi linken a "Kiemelt információk" fül alatt találhatók a szurkolói információk):

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/nemetorszag#

 

 


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.