Négy játékos csatlakozott a férfi A-válogatott keretéhez

2017-11-11 20:50:31

Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány Litauszki Róbertet, Nagy Dánielt, Márkvárt Dávidot és Varga Józsefet hívta be a Costa Rica ellen készülő keretbe.

Varga Roland kiesésével négyre nőtt azon játékosok száma, akik az eredetileg kihirdetett keretből nem tudnak a csapattal készülni sérülés miatt, ezért döntött Szélesi Zoltán új játékosok behívása mellett.

– Sajnos már néggyel kevesebben vagyunk, mint ahogy az ideális lenne, viszont nagyon fontos, hogy az edzéseken is tudjunk megfelelő létszámban gyakorolni illetve hogy legyen készenlétben játékos, ha valaki esetleg kiesne még. Az Újpest és a Puskás rugalmasságát nagyon köszönöm, a Videotonét pedig külön is, hiszen ők úgy engedték el Varga Józsefet, hogy ma még meccset játszottak – mondta az mlsz.hu-nak Szélesi Zoltán.

A kerettagok délután már különféle kezeléseken vettek részt, melyek a csütörtöki mérkőzésen összeszedett kisebb rúgások következményeit hivatottak csökkenteni, este pedig már teljes értékű edzésmunkát végeztek a játékosok. A tréning programjában már a Costa Rica elleni taktikai feladatok gyakorlása is szerepelt.


Kapcsolódó cikkek

Bemutatjuk a török válogatottat, I.

A magyar csapat soros ellenfelét bemutató sorozatunkban ezúttal a szerdai rivális, Törökország válogatottjának kapusaival ismerkedhetnek meg honlapunk olvasói.

Az Eger 25 év után játszik újra NB I-es meccset

Pénteken megkezdődik az OTP Bank Liga 2012/2013-as szezonja, az első játéknapon két mérkőzést rendeznek.

A-válogatott 2014: Király és Juhász a csúcsot ostromolja

Bizonyos szempontból különleges esztendő volt a 2014-es a magyar labdarúgó-válogatott történetében. A szereplési örökranglista első tíz helyezettje közé immár négy aktív játékos is bekerült. Az elmúlt ötven évben erre nem volt példa.

Románia-Magyarország: szigorú szabályokat kell betartaniuk a szurkolóknak

A 2013. szeptember 6-án, helyi idő szerint 21.00 órai kezdéssel Romániában, Bukarestben a Nemzeti Stadionban megrendezésre kerülő Románia – Magyarország vb-selejtező mérkőzéssel kapcsolatban a román hivatalos szervek az alábbi tájékoztatást adták a magyar szurkolók számára (cikkünk új információk esetén folyamatosan bővül).

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017