Még lehet jegyet venni az NL-mérkőzésekre

2018. november. 14., 13:25   |    

Még lehet jegyet venni az NL-mérkőzésekre

Elővételben megválthatja jegyét a magyar válogatott soron következő két hazai Nemzetek Ligája-mérkőzésére. Az észtek ellen csütörtökön, a finnek ellen vasárnap játszik a csapatunk.

A csütörtöki Magyarország–Észtország és a vasárnapi Magyarország–Finnország Nemzetek Ligája-mérkőzésekre is közel 8000 belépő kelt el elővételben, az észt meccs kezdete előtt 48 órával. 

Jelen pillanatban is sok kérdést kapunk a jegyvásárlással kapcsolatban. Minden szurkolónak azt tanácsoljuk, elővételben, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon váltsa meg belépőjét. 

Az észtek elleni mérkőzés előtt a női Bajnokok Ligája-trófeát is láthatják a szurkolók, ami a pálya szélén lesz kiállítva 19.40-től 19.55-ig. Valószínűleg ezen a mérkőzésen mutatkozik be a magyar közönség előtt Willi Orbán, aki a Görögország elleni, idegenbeli találkozón lépett először pályára címeres mezben. Az RB Leipzig csapatkapitánya aztán Tallinban, az észtek ellen is szerepet kapott.

A finnek ellen vasárnap este már Marco Rossit is láthatja meccselni a Groupama Aréna közönsége - az olasz mester a válogatott szövetségi kapitányaként most először ülhet le a hazai kispadra.

A szurkolói kártyákról klubkartya.mlsz.hu oldalon tájékozódhatnak. A jegyvásárlásról pedig alábbi cikkünkben olvashatnak bővebben: 

Megkezdődött a jegyértékesítés a novemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre

Megkezdődött a jegyértékesítés a novemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre

Férfi A-válogatottunk november 15-én az észt, november 18-án a finn válogatottat fogadja Nemzetek Ligája-mérkőzésen a Groupama Arénában. Az MLSZ Szurkolói Klubjának tagjai kedvezményes áron, és korábbi időpontban válthatják meg a mérkőzésekre szóló belépőiket.

Tovább

 


Főszponzoraink
Szponzoraink