Magyarország–Montenegró: szurkolói információk
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2023. november. 17., 14:31
Magyarország–Montenegró: szurkolói információk

Férfi A-válogatottunk vasárnap 15 órától a montenegrói együttest fogadja a Puskás Arénában, az idei utolsó mérkőzésén. Az útlezárások és terelések miatt mindenkit kérünk, hogy kerülje a környéket gépjárművel, és érkezzen időben, legkésőbb másfél órával a kezdés előtt a helyszínre. A stadiont közösségi közlekedés használatával érdemes megközelíteni, elsősorban a sűrűn járó M2-es és M4-es metróval, illetve az 1-es villamossal. Kapunyitás délben!

A szurkolói zóna már 12 órától kezdve változatos programokkal várja a legifjabb szurkolókat, aktivitásaink között szerepel például az élő csocsó, az arcfestés, a labdalabirintus, a rúgássebesség-mérő ill. a freestyle-bemutató is. Nyitva lesznek a stadion büféi is, ahol a találkozót követően visszaválthatják a Puskás Aréna által alkalmazott pohárkuponokat.

A kicsit idősebbeknek ismét készülünk helyszíni felvezető műsorral 13.15-től a szurkolói falu színpadán, ahol Takács Rita beszélget Fiola Attila és Varga Barnabás válogatott labdarúgókkal.

A stadionban ismét lehetőség lesz hivatalos válogatott termékek megvásárlására, a válogatott mezek mellett kaphatók lesznek a legújabb Ria2-pólók, sálak és sapkák is:
1. A stadionkertben a Szurkolói Falunál (A kapucsoport) és az E- illetve F-kapucsoportnál telepített sátraknál
2. Az első szinti külső körüljárón 103, 116, 122 és a 135-ös Fan Shop kioszkokban

A hazai szurkolók ezúttal a Stefánia úti, a Hungária körút felőli és a Dózsa György úti kapukat is használhatják. A mérkőzésen az UEFA fegyelmi büntetése miatt vendégszektor nem lesz.

A stadion területén a forgóvillacsoportoknál mindenki a jegyén megjelölt kapucsoporton tud csak belépni az A-B-C-D-E-F jelöléseknek megfelelően. A gördülékeny beléptetés érdekében ne hozzanak magukkal csomagokat, illetve A4-es méretnél nagyobb táskát.

A fogyatékossággal élő szurkolók számára is nyitva állnak a Puskás Aréna kapui: a mozgáskorlátozott helyekre és a speciálisan kialakított ülőhelyekre történő eljutással kapcsolatban látogasson el az alábbi oldalra:
https://valogatottjegy.mlsz.hu/articles/25/akadalymentesseg

Aki nem rendelkezik érvényes belépőjeggyel a mérkőzésre, kérjük, kerülje el a Puskás Aréna környékét. Kizárólag a hivatalos úton értékesített jegyek érvényesek a találkozóra! Ha a belépés során megállapítást nyer, hogy nem érvényes a felmutatott jegy, akkor a gazdájának el kell hagynia a rendezvény területét.

A területen több ponton segítenek a kollégák azoknak, akiknek gondja akad az érvényes jeggyel történő belépéskor. Keressék a Problémás jegyek feliratú konténereket minden kapucsoport környékén!

A stadion területén a dohányzás szigorúan tilos!

 


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.