Magyarország–Izrael: szurkolói információk
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2024. június. 04., 10:14
Magyarország–Izrael: szurkolói információk

Férfi A-válogatottunk június 8-án, szombaton 18 órakor Izrael ellen játssza az Európa-bajnokságot megelőző utolsó felkészülési mérkőzését a debreceni Nagyerdei Stadionban. Javasoljuk, hogy a szurkolók időben érkezzenek a helyszínre, és a lezárások okozta kellemetlenségeket elkerülendő, ne gépjárművel közelítsék meg a stadiont. Kapunyitás két órával a mérkőzés előtt, 16 órakor.

A mérkőzés előtt, alatt és után Debrecenben közlekedésrendészeti zárások, terelések lesznek, a stadionba való gyors és kényelmes bejutás érdekében érdemes gyalog vagy villamossal megközelíteni a Nagyerdőt (közlekedési információk: https://dkv.hu/). A vidékről érkezők számára hasznos információ, hogy a MÁV megnöveli a 21:05-kor Debrecenből Budapestre közlekedő vonat kapacitását.

Akik mégis személygépkocsival érkeznek a Nagyerdőbe, a stadionhoz közeli parkolókban hagyhatják gépjárművüket, innen már könnyen megközelíthetik a stadiont. Ebben az esetben az alábbi három nagyobb parkolót javasolt használni, de érdemes figyelni rá, hogy szabad helyek csak korlátozottan állnak rendelkezésre:

- Debreceni Egyetem Kassai úti Campus (4028 Debrecen, Kassai út 26.)
- Főnix Aréna (4028 Debrecen, Kassai út 28. - 455 parkolóhely)
- A Klinika oldalában a Pallagi úti parkoló (a DV parking üzemelteti)

Az autósok számára fontos információ, hogy június 8-án előreláthatólag 22.30 óráig az alábbi területeken időszakos lezárás lesz:

1. A Nagyerdei körúton, a Pallagi út kereszteződésétől az Ady Endre út kereszteződéséig minden jármű-, illetve gyalogos forgalom tilos.
2. Az Ady Endre sugárúton, a Vigadó tértől a Nagyerdei körútig minden jármű-, illetve gyalogos forgalom tilos.
3. A Pallagi úton, a Vigadó tértől a Nagyerdei körútig minden jármű-, illetve gyalogos forgalom tilos.

8.00 órától előreláthatólag 22.30 óráig az alábbi helyeken várakozási és megállási tilalom lép életbe:

1. A Nagyerdei körúton, a Pallagi út kereszteződésétől az Ady Endre út kereszteződéséig.
2. Az Ady Endre úton, a Vigadó tértől a Nagyerdei körútig.
3. A Pallagi úton, a Vigadó tértől a Nagyerdei körútig.

A mérkőzés előtt fokozott biztonsági ellenőrzés várható, ami lassíthatja a stadionba való bejutást, ezért is javasoljuk a korai érkezést. A stadionba kizárólag magyar nemzeti zászlók bevitele engedélyezett, minden molinó bevitele engedélyköteles.

A szurkolói zóna már 14 órától kezdve változatos programokkal várja a legifjabb szurkolókat, aktivitásaink között szerepel például az arcfestés, darts foci, multiball ill. freestyle-bemutató is.

A stadionkertben a Loki Shopban, ill. a kerengő több pontján felállított Fan Shop sátrakban lehetőség lesz hivatalos válogatott termékek megvásárlására, a válogatott mezek mellett kaphatók lesznek a legújabb Ria2-termékek, köztük a 2024-es Eb szurkolói póló is.

 


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Nem jutott be a nyolcaddöntőbe a válogatott
Nem jutott be a nyolcaddöntőbe a válogatott

Kedvezőtlenül alakultak számunkra az Európa-bajnokság többi csoportjának eredményei, így a magyar válogatott nem került be a négy legjobb ...

A számok is azt mutatják, megérdemelten nyertünk Skócia ellen
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: A rossz kezdés alapjaiban határozta meg az Európa-bajnokságot

Kedvezőtlenül alakultak számunkra az Európa-bajnokság többi csoportjának eredményei, így a magyar válogatott nem került be a négy legjobb ...