Luxemburgban edzett a válogatott

2017. november. 08., 20:27   |    

Luxemburgban edzett a válogatott

Senki sem számít könnyű mérkőzésre a luxemburgiak ellen.

Férfi A-válogatottunk csütörtökön Luxemburgban lép pályára felkészülési mérkőzésen, jövő kedden pedig Costa Ricát fogadja idei utolsó összecsapásán a Groupama Arénában. A magyar csapat szerda délelőtt utazott el Luxemburgba, délután pedig Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány megtartotta a holnapi meccs előtti utolsó edzését. 

A tréning előtt rendezett sajtótájékoztatón Szélesi Zoltán elmondta: nem szabad kiscsapatként kezelni Luxemburgot, ugyanakkor szeretné, ha csütörtökön dominálni tudna a magyar válogatott, és győzelemmel zárná az összecsapást. 

- Válogatott szinten nincsenek már kiscsapatok, könnyű ellenfelek, ezt mi is megtapasztalhattuk Feröer és Andorra ellen, de a kontinens legjobb válogatottjai sem mehetnek biztosra egyetlen csapat ellen sem - fogalmazott Szélesi Zoltán. - Luxemburg a franciák vagy a bolgárok ellen is pontot szerzett a vb-selejtezőkön. Mi abból indulunk ki, hogy a hazaiak nyíltabban futballoznak ellenünk, mint tették például a franciák ellen, hasonló játékstílust várok tőlük, mint amit Bulgária ellen mutattak. Fontosnak tartom, hogy győzelemmel zárjuk a holnapi találkozót, a magyar futball és a játékosok is profitálhatnak egy jó eredményből. 

- Most egy új korszak kezdődik a magyar válogatott életében, remélem, ez sikeresebb lesz, mint az előző másfél évünk volt. Nagy reményekkel várom a következő mérkőzéseket, remélem, megkapom a bizalmat, és gólokkal tudom majd meghálálni - fogalmazott Nikolics Nemanja, míg a sajtótájékoztatón résztvevő Korhut Mihály azt emelte ki, hogy a válogatott minden játékosa szeretné megmutatni, hogy a magyar csapat jobb, mint a luxemburgi. 

 


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink