Két edzés volt a mai program, holnap utazás Marseille-be
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2016. június. 16., 20:46
Két edzés volt a mai program, holnap utazás Marseille-be

A válogatott tagjai délelőtt és délután is gyakoroltak.

Csütörtök délelőtt Bernd Stock két csoportra osztotta a válogatottat, a csapat egyik része a hotel edzőtermében erősített, míg a másik társaság quadtúrára indult a Terre Blanche-hoz tartozó hatalmas területen. A délelőttöt a súlyzók alatt töltő játékosok már tegnap quadoztak, így senki sem maradt ki az élményből.

Délután Nikolics Nemanja, Gulácsi Péter és Andí Möller volt hivatalos a médiaközpontba, mindhárman adtak egyéni interjúkat az MLSZ partnereinek, és részt vettek a többi újságíró számára szervezett sajtótájékoztatón.

A játékosok a sajtótájékoztatóról Tourettes-felé vették az irányt, hiszen fél hattól az edzőpályán tartott gyakorlást a válogatott stábja. Jó hír, hogy Lovrencsics Gergő a csapattal készült, ugyanakkor Fiola Attila kihagyta a mai gyakorlást, és minden bizonnyal ki kell hagynia a szombati mérkőzést is. A többiek pörgős, jó hangulatú edzésen vettek részt, amelyen többször is egymás ellen játszottak a fiúk. Fiolát leszámítva a csapat minden tagja egészséges, és készen áll az Izland elleni mérkőzésre.

Napközben az is kiderült, hogy az egyik magyar játékos, Guzmics Richárd volt az első forduló leggyorsabb játékosa. Az UEFA.com statisztikái szerint a védő 32 km/h sebességet is elérte a keddi mérkőzésen, Ausztria ellen. Érdekesség, hogy az UEFA statisztikája szerint három izlandi játékos került be a Top5-be: Sigthórsson, Savarsson, és Sigurdsson is 31 km/h fölött teljesített.

A mai nap már kifejezetten a szombati, Izland elleni mérkőzés jegyében telt: a csapat az edzőpályán készült, míg a magyar szövetség az UEFÁ-val egyeztetett, hogy Izland ellen a szurkolók kedvenc dala szóljon a mérkőzés felvezetésekor. A dalt több mint tizenötezer magyar fogja a lelátón hallani és teli torokból énekelni, így garantáltan jó atmoszféra lesz, az egyébként is hangulatos Stade Vélodrome-ban.

 


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.