Légiósok: Gulácsi megint lehúzta a rolót
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2016. október. 17., 17:03
Légiósok: Gulácsi megint lehúzta a rolót

A Bundesligában továbbra is veretlen Gulácsi Péter csapata, az RB Leipzig, amely vasárnap a Wolfsburg ellen győzött (0–1). Gulácsi ezúttal is kezdőként kapott lehetőséget, és végig is védte a találkozót, amelyen nem kapott gólt.

A Bundesligában továbbra is veretlen Gulácsi Péter csapata, az RB Leipzig, amely vasárnap a Wolfsburg ellen győzött (0–1). Gulácsi ezúttal is kezdőként kapott lehetőséget, és végig is védte a találkozót, amelyen nem kapott gólt. A magyar válogatott kapussal teljesen meg van elégedve edzője, Ralph Hasenhüttl.

– Péter nem az a kapus, aki minden alkalommal parádézik, viszont állandóan megbízható, jó teljesítményt nyújt. Szerintem még jobban is véd, mint ahogyan azt gondolja a saját produkciójáról. Ez az, amit szeretek benne. Nyugodt, kiegyensúlyozott, és csöndben teszi a dolgát. Az a kapus, aki állandóan üvöltözik, valószínűleg már ideges” – mondta Gulácsiról a német Kicker hasábjain a vezetőedző, aki hangsúlyozta: örül, hogy a kapus a magyar válogatottban is jól teljesít.

A Hoffenheim hazai pályán 2–1-re verte a Freiburgot, de Szalai Ádám nem kapott lehetőséget a találkozón. A Mainz a Kleinheisler Lászlóval a kezdőcsapatban felálló Darmstadtot fogadta, és 2–1-es győzelmet aratott. Kleinheisler végigjátszotta a mérkőzést, a 18. percben egy kapáslövéssel telibe találta a felső lécet, a labda azonban kifelé pattant.

A Bundesliga II-ben Megyeri Balázs végigvédte a Greuther Fürth hazai bajnokiját a Heidenheim ellen, a vendégek 2–0-ra nyertek. Stieber Zoltán hétfőn este 71 percet játszott kezdőként a Kaiserslautern színeiben a listavezető Eintracht Braunschweig elleni idegenben meccsen, melyen csapata 1–0-s vereséget szenvedett.

A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tizenkettedik fordulójában a Lech Poznan hazai pályán 1–1-es döntetlent ért el a Wisla Kraków ellen. A Poznanban a balhátvédet játszó Kádár Tamás végig a pályán volt, akárcsak a Wisla középső védője, Guzmics Richárd is. Gyurcsó Ádám együttese, a Pogon Szczecin 3–2-re legyőzte Nikolics Nemanja csapatát, a Legia Warszawát. Gyurcsó végigjátszotta a találkozót, Nikolicsot viszont lecserélték a 66. percben.

Korhut Mihály végig pályán volt csapatában, a Hapoel Beer-Sevában, amely hazai pályán 5–0-ra kiütötte a Maccabi Petah-Tikvát az izraeli labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának szombati mérkőzésén.

Németh Krisztián 85 pecet játszott, és gólpasszal járult hozzá az al-Garafa idegenbeli győzelméhez, az al-Muaidart verték 2–1 a katari labdarúgó-bajnokságban. Dzsudzsák Balázs viszont nem lépett pályára, csak a kispadról követte az összecsapást, amelyen a válogatott támadó csapata, az al-Vahda 3–0-ra verte a sereghajtó al-Dafrát az Arab Emírségek labdarúgó-bajnokságának szombati játéknapján.

Lang Ádám végig pályán volt a Dijonban a Saint-Étienne elleni Ligue1-bajnokin, amelyen idegenből is el tudtak hozni egy pontot az esélyesebb ellenfél otthonából. A Dijon az elmúlt öt bajnokiján csak egy vereséget szenvedett. Bese Barnabás végig pályán volt a Le Havre-ban a francia másodosztályban a a Clermont elleni 3–1-es legyőzésekor.

Priskin Tamás csapata a Slovan Bratislava 2–0-ra verte hazai pályán a Senicát, a magyar válogatott támadó a 63. percben állt be csereként. Priskin sérülése miatt a augusztus óta először lépett pályára bajnokin a Slovanban.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.