Georges Leekens látogatást tett a pro-licenszes képzésen

2017-11-06 21:31:40 |

A belga szakember rövid, ám nagyon jó hangulatú beszélgetést folytatott az edzőképzésen résztvevő kollégákkal hétfő délután.

A múlt héten kinevezett szövetségi kapitány, Georges Leekens jelenleg is Telkiben tartózkodik, hiszen ismerkedik a férfi A-válogatott kerettagjaival, illetve a Telkiben dolgozó munkatársakkal. 

A belga szakember kiemelten fontosnak tartotta, hogy az ezen a héten is zajló pro-licenszes edzőképzés résztvevőivel is találkozzon,így a képzés délutáni kezdetekor meglátogatta a közeljövőben várhatóan a legmagasabb edzői képesítést megszerző szakemberekkel.

– Azért szerettem volna találkozni az edzőkollégákkal, hogy tudják, mellettük állunk és támogatjuk őket mindenben, amiben lehetséges – mondta Georges Leekens az mlsz.hu-nak. – Nagyon fontos a magyar labdarúgás szempontjából, hogy egyre több jól képzett szakemberek foglalkozzon a labdarúgókkal. Nem szabad elfelejteni, hogy az ő munkájuk segíti a miénket, és ez természetesen fordítva is igaz. A célunk tehát ugyanaz, és ezen cél elérésében egymást segítve, támogatva lehetünk a legsikeresebbek.


Kapcsolódó cikkek

Európa Liga: egy győzelem, egy döntetlen, egy vereség a magyarok mérlege

Három magyar válogatott játékos érdekelt az Európa Liga egyenes kieséses szakaszának első fordulójában. Mindhárman pályára léptek csütörtökön csapatukban.

FIFA-világranglista: Magyarország öt helyet javított

Magyarország öt helyet javítva a 49. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján.

Leekens: A legapróbb részlet is döntő lehet

A Nemzetek Ligája sorsolását követően Georges Leekens szövetségi kapitány sajtótájékoztatót tartott Telkiben, melyen hangsúlyozta: kemény munkával minden lehetőséget meg kell ragadni a fejlődésre, és csak azokra a játékosokra számít majd, akik a maximumot nyújtják, mert a válogatott meghívó nem ajándék, és a szurkolókat nem lehet becsapni.

Dzsudzsák Szuperkupát nyert, Szalai megszerezte idei első gólját

Eseménydús hétvégéje volt a magyar válogatott légiósainak.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017