Georges Leekens látogatást tett a pro-licenszes képzésen

2017. november. 06., 21:31   |    

Georges Leekens látogatást tett a pro-licenszes képzésen

A belga szakember rövid, ám nagyon jó hangulatú beszélgetést folytatott az edzőképzésen résztvevő kollégákkal hétfő délután.

A múlt héten kinevezett szövetségi kapitány, Georges Leekens jelenleg is Telkiben tartózkodik, hiszen ismerkedik a férfi A-válogatott kerettagjaival, illetve a Telkiben dolgozó munkatársakkal. 

A belga szakember kiemelten fontosnak tartotta, hogy az ezen a héten is zajló pro-licenszes edzőképzés résztvevőivel is találkozzon,így a képzés délutáni kezdetekor meglátogatta a közeljövőben várhatóan a legmagasabb edzői képesítést megszerző szakemberekkel.

– Azért szerettem volna találkozni az edzőkollégákkal, hogy tudják, mellettük állunk és támogatjuk őket mindenben, amiben lehetséges – mondta Georges Leekens az mlsz.hu-nak. – Nagyon fontos a magyar labdarúgás szempontjából, hogy egyre több jól képzett szakemberek foglalkozzon a labdarúgókkal. Nem szabad elfelejteni, hogy az ő munkájuk segíti a miénket, és ez természetesen fordítva is igaz. A célunk tehát ugyanaz, és ezen cél elérésében egymást segítve, támogatva lehetünk a legsikeresebbek.


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink