Georges Leekens látogatást tett a pro-licenszes képzésen

2017-11-06 21:31:40

A belga szakember rövid, ám nagyon jó hangulatú beszélgetést folytatott az edzőképzésen résztvevő kollégákkal hétfő délután.

A múlt héten kinevezett szövetségi kapitány, Georges Leekens jelenleg is Telkiben tartózkodik, hiszen ismerkedik a férfi A-válogatott kerettagjaival, illetve a Telkiben dolgozó munkatársakkal. 

A belga szakember kiemelten fontosnak tartotta, hogy az ezen a héten is zajló pro-licenszes edzőképzés résztvevőivel is találkozzon,így a képzés délutáni kezdetekor meglátogatta a közeljövőben várhatóan a legmagasabb edzői képesítést megszerző szakemberekkel.

– Azért szerettem volna találkozni az edzőkollégákkal, hogy tudják, mellettük állunk és támogatjuk őket mindenben, amiben lehetséges – mondta Georges Leekens az mlsz.hu-nak. – Nagyon fontos a magyar labdarúgás szempontjából, hogy egyre több jól képzett szakemberek foglalkozzon a labdarúgókkal. Nem szabad elfelejteni, hogy az ő munkájuk segíti a miénket, és ez természetesen fordítva is igaz. A célunk tehát ugyanaz, és ezen cél elérésében egymást segítve, támogatva lehetünk a legsikeresebbek.


Kapcsolódó cikkek

Regenerálódás után indulás Feröerre

A magyar válogatott a szombati 1-1-es döntetlennel zárult románok elleni mérkőzését követően edzéssel töltötte vasárnap délelőttjét. A csapat helyi idő szerint 17 órakor indul a Feröer-szigetekre, ahol kedden játszik ismét Eb-selejtezőt.

Kemény ellenfelek várnak a mieinkre Japánban

Várhidi Péter szövetségi edző nemrég vette át Both Józseftől az U18-as válogatott irányítását, a májusban korosztályos Európa-bajnokságon szerepelt együttesre, valamint az új szakvezetőre máris komoly feladat vár.

Bernd Storck az év legnehezebb meccsére számít

A szövetségi kapitány szerint a játékosok megfelelő fizikai állapota nélkül nemzetközi szinten lehetetlen jó teljesítményt nyújtani.

Otthon kaptak ki a portugálok

A bolgár válogatott 1-0-ra legyőzte a magyar válogatott Eb-csoportellenfelét (és egyben vb-selejtezős ellenfelét) Leiriában.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017