Georges Leekens az OTP Bank Liga vezetőedzőivel egyeztetett

2017-12-07 19:22:41

A férfi A-válogatott szövetségi kapitánya csütörtök délután Budapesten találkozott az OTP Bank Liga csapatainak vezetőedzőivel. A kötetlen beszélgetésen szinte minden csapat képviseltette magát.

Georges Leekens év végi, informális találkozóra invitálta az NB I-es klubok vezetőedzőit. A találkozón három szakember nem tudott részt venni hivatalos elfoglaltsága miatt, a mostani beszélgetést azonban minden bizonnyal pótolják majd a felek a közeljövőben – a Paksi FC-t pedig a másodedző Tököli Attila képviselte. 

A csütörtök esti vacsorán részt vett dr. Vági Márton, a Magyar Labdarúgó Szövetség főtitkára is. A beszélgetés barátságos légkörét jól mutatja, hogy több mint két órán keresztül tartott, ráadásul a szövetségi kapitány ezúttal is megerősítette, hogy rendszeresen szeretne találkozni a csapatok szakvezetőivel.

 – Ahogy azt korábban is említettem már, szeretném, ha rendszeresen tudnánk beszélgetni az edzőkollégákkal arról, hogyan tudjuk segíteni egymás munkáját, és ezzel a magyar labdarúgás fejlődését. Kíváncsi vagyok a véleményükre, a meglátásaikra, hiszen a klubcsapatok és a válogatott kölcsönösen tudják erősíteni, segíteni egymást – fogalmazott Georges Leekens.   


Kapcsolódó cikkek

Irány Siófok!

A válogatott tagjai elutaztak Siófokra, ahol Bozsik Péter szövetségi kapitány és Détári Lajos szövetségi edző vezetésével szerdán és csütörtökön három edzésre, valamint két, egyenként 60 perces edzőmérkőzésre is sor kerül.

Nehéz csata előtt a válogatott

Bernd Storck szövetségi kapitány megtartotta a keddi, feröeri vb-selejtezőt megelőző utolsó edzését és sajtótájékoztatóját.

Bese Barnabás is a horvátok ellen készül

Lovrencsics Gergő megbetegedett, ezért nem lehet ott a válogatott vasárnap kezdődő edzőtáborában, Bernd Storck szövetségi kapitány Bese Barnabást jelölte helyette a keretbe.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017