Elsőként Németh Krisztiánnak ért véget a bajnokság
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2016. április. 17., 16:03
Elsőként Németh Krisztiánnak ért véget a bajnokság

Az A-válogatott légiósai közül elsőként Németh Krisztián számára véget ért a bajnoki szezon, katari csapata, az al-Garafa az al-Khor ellen játszotta le utolsó mérkőzését, hazai pályán.

A meccset 1-0-ra a vendégek nyerték, így az al-Garafa a kilencedik helyen zárta a bajnokságot, Németh Krisztián végig a pályán volt együttesében. A magyar válogatott csatára még nem utazik haza, az Emir Kupa küzdelmeiben ugyanis még érdekelt a klubja.

A német élvonalban a Werder Bremen 3-2-re legyőzte hazai pályán a Wolfsburgot. A fontos sikernek Kleinheisler László nem volt a részese, a magyar középpályás a kispadról nézte végig a találkozót. A sereghajtó, és biztos kiesőnek látszó Hannover nagy meglepetésre 2-0-ra megverte a Mönchengladbachot, Szalai Ádám csereként, a 83. percben lépett pályára a győztes együttesben.

A másodosztályban az RB Leipzig 1-0-ra kikapott otthon a Sandhausentől, és lépéshátrányba került a Freiburggal szemben az elsőségért vívott harcban. Gulácsi Péter végigvédte a találkozót a vesztes csapatban. A Nürnberg 2-1-re kapott ki a Karlsruher SC otthonában, Stieber Zoltán az 56. percben állt be a vendégeknél.

A lengyel rájátszás első fordulójában Gyurcsó Ádám együttese, a Pogon Szczecin otthon 1–1-es döntetlent játszott a Ruch Chorzów ellen. A magyar szélső végig a pályán volt a Pogonnál, amely zsinórban ötödik döntetlenjét érte el.

Nikolics Nemanja csapata, az éllovas Legia Warszawa rangadót nyert, 1–0-ra legyőzte a Lech Poznant. A hazaiaknál Nikolics, a vendégeknél Kádár Tamás végig a pályán volt, Lovrencsics Gergő nem került be a poznaniak keretébe. Az alsóházban a Wisla Krakow Guzmics Richárddal a soraiban győzte le 3-1-re a Górnik Zabrzét.

Priskin Tamás még nem tért vissza sérüléséből, így nem volt részese a Slovan Bratislava szenci győzelmének. Dzsudzsák Balázst a cserék közé nevezte a török Bursaspor, a szélső nem állt be az Akhisar elleni hazai összecsapáson, amelyet a vendégek 2-0-ra megnyertek.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.