Elek Ákosra sem számíthat a megbízott szövetségi kapitány

2017-11-07 21:10:09

Az összetartás előtt kihirdetett keretből a Kajrat Almati játékosa a harmadik, aki sérülés miatt nem állhat Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány rendelkezésére a Luxemburg elleni idegenbeli és a Costa Rica elleni hazai barátságos mérkőzésen. Ahogy azt korábban már megírtuk Fiola Attila és Guzmics Richárd nem is tudott csatlakozni a nemzeti együttes keretéhez.

Elek még a kazah bajnokság utolsó, múlt hétvégén játszott fordulójában egy rossz mozdulat következtében combsérülést szenvedett. Ennek ellenére csatlakozott a válogatott keretéhez, ahol az egészségügyi stáb pontos diagnózist állított fel a sérülésről, amely megmutatta, hogy Elek nem játékra kész, így a középpályás elhagyta az edzőtábort. 

A többi kerettag a mai napon taktikai megbeszélésen vett részt, illetve egy esti edzéssel készült a csütörtöki mérkőzésre, melynek helyszínére holnap utazik el a csapat. A szokásoknak megfelelően este már a mérkőzés helyszínén vezényel majd edzést a szakmai stáb, illetve két játékos és a megbízott szövetségi kapitány részvételével tartják meg a hivatalos sajtótájékoztatót.


Kapcsolódó cikkek

Magyarország-Görögország: szurkolói információk

Fontosabb tudnivalók a március 29-i Magyarország-Görögország Eb-selejtezőre látogató szurkolóknak.

Dárdal Pál ismertette a válogatott stábját

A szövetségi kapitány az MLSZ Tv-nek adott interjújában elmondta: elsősorban nemzetközi tapasztalattal rendelkező játékosokat keresett a válogatottba.

Juhász Roland visszavonult a válogatottól

A 94-szeres válogatott védő a Bernd Storck szövetségi kapitánnyal történt egyeztetést követően bejelentette, hogy többet nem ölti magára a címeres mezt.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017