Bernd Storck is a helyszínen drukkol majd Kiss Norbinak
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2016. augusztus. 25., 16:16
Bernd Storck is a helyszínen drukkol majd Kiss Norbinak

Kiss Norbi, kétszeres Európa-bajnok kamionversenyzőnknek különleges találkozásban volt része Telkiben a hétvégi, augusztus 27-28-ai hungaroringi Kamion Eb és Fesztivál előtt. A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck ugyanis személyesen kívánt sok sikert a klasszis pilótának.

Norbi VIP belépőkkel lepte meg a szövetségi kapitányt, valamint egy hivatalos kamion Eb-s pólót is átadott Storcknak, míg a német szakember a válogatott egyik hazai mérkőzésére hívta meg az ifjú kamionversenyzőt.

"Meglehetősen sokat vezetek, Berlinbe is kocsival szoktam hazamenni, ami ugyebár 850 km. Ilyenkor tudok igazán jól kikapcsolni, így ezért is nagyon szeretek volán mögött ülni. Korábban magam is versenyeztem, bár persze messze nem olyan szinten, mint Norbi, de motoron és autóban is kipróbáltam magam különböző versenypályákon. Kamionban még ugyan nem ültem, de ami késik, nem múlik, hiszen Norbival meg is beszéltük, hogy a hétvégén megmutatja a kamiont, amivel versenyez" - kezdi Bernd Storck, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, aki úgy látja, hogy annak ellenére, hogy két eltérő sportról van szó, nagyon sok a közös pont is.

"Elsőre valóban elég távolinak tűnhet a két sportág, azonban közös bennük, hogy mindkettőben csak akkor lehet sikeres az ember, ha profiként viselkedik. Rengeteget kell edzeni, professzionális módon kell felkészülni a versenyekre és a mérkőzésekre is. Valójában, aki profi sportoló, annak az életét a sport köré kell felépítenie, ami mindenképpen közös vonás a kamionversenyzésben és a futballban. Nagyon örülök, hogy Norbi meghívott a Kamion EB magyar futamára, úgy tervezem, kilátogatok majd Mogyoródra és szorítok a sikereiért" - tette hozzá a kapitány.

"A magyar labdarúgó válogatott sporttörténelmi sikert ért el az idei Európa-bajnokságon, én kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző vagyok, amit szintén sporttörténelmi sikernek tekintenek, így mondhatni, elég sok párhuzam felfedezhető fel bennünk és abban, amit képviselünk. Azonban Storck kapitány és én is azt az elvet valljuk, hogy sosincs megállás. Hétvégén a Hungaroringen szeretném újra kiadni magamból a maximumot, arra törekszem, hogy Bernd Storcknak és az összes szurkolónak bizonyítsam, hogy a Mercedesszel is fel tudunk érni a csúcsra. Nagy megtiszteltetés volt találkozni a szövetségi kapitánnyal és annak ellenére, hogy a foci kevésbé áll közel a szívemhez, nagyon örülök a magyar labdarúgás sikereinek, szívből drukkolok a válogatottnak és minden bizonnyal ott fogom buzdítani őket a stadionban valamelyik világbajnoki selejtező mérkőzésen. Storcknak pedig üzenem, hogy a kamionom ajtaja nyitva áll előtte" - mondja mosolyogva Kiss Norbi, aki már lélekben a Hungaroringen rója a köröket.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.