Bernd Storck: Felkészültünk az előttünk álló feladatra
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2016. október. 06., 20:04
Bernd Storck: Felkészültünk az előttünk álló feladatra

A szövetségi kapitány a Svájc elleni, pénteki vb-selejtezőt megelőző hivatalos sajtótájékoztatón elmondta: javulást vár csapatától, amelynek óriási segítséget adhat a közönség segítsége.

- Nagyon várjuk az első hazai mérkőzést, hogy az Európa-bajnokság után ismét a saját szurkolóink előtt léphessünk pályára - mondta Bernd Storck az esti edzést követő sajtótájékoztatón. - A közönségünk lesz a csapat tizenkettedik embere, nagy szükségünk is lesz rá, mert kiváló rivális ellen játszunk. Felkészültünk a találkozóra, mindenki egészséges, és jó formában várja a mérkőzést. Az Eb megmutatta, milyen remek ellenfél vár ránk, a svájci csapat kerete nagyon erős, ha van is néhány hiányzó a vendégeknél, bőven tudják pótolni őket mindegyik poszton. Nem adjuk fel az előre való játékot, de nagyon fontos, hogy tovább fejlődjünk, mert hosszú út vezet Oroszországba, és csak úgy van esélyünk a sikerre, ha meccsről meccsre javul a teljesítményünk.

Bernd Storck kérdésre válaszolva elmondta: bár Priskin Tamás és Böde Dániel személyében két támadó kiesett a csapatból, szerencsére bő a keret ezen a poszton, ezért gond nélkül tudjuk pótolni mindkét hiányzó csatárt.

A sajtótájékoztatón részt vett a csapat két játékosa, Szalai Ádám és Stieber Zoltán is, akik ugyancsak kiemelték: a svájciak roppant erős kerettel rendelkeztek, és könnyedén tudják pótolni a kieső játékosaikat.

- Felkészültünk az ellenfélből, és tudjuk, hogy azt a formát kell hoznunk Svájc ellen, amit az Eb-n is mutattunk, és ebben az esetben sikeresek lehetünk pénteken - jelentette ki Stieber Zoltán.

- Mindenki tudja, milyen erősségű ellenfél vár ránk. A svájci játékosok erős bajnokságokban szerepelnek, nagyon jó csapatot alkotnak. Ez lesz az első meccsünk az Eb után, szeretnénk hasonló produkciót nyújtani, mint az Európa-bajnokság első mérkőzésén - fogalmazott Szalai Ádám.

 


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.