A fegyelmezett védekezés lehet a kulcs szerdán
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2016. június. 21., 18:10
A fegyelmezett védekezés lehet a kulcs szerdán

Bernd Storck szövetségi kapitány a keddi, lyoni sajtótájékoztatóján elmondta: a szervezettségre alapozva érhetünk el jó eredményt Portugália ellen.

Bernd Storck szövetségi kapitány kedden délután megtartotta a portugálok elleni utolsó csoportmérkőzést megelőző hivatalos sajtótájékoztatóját. A szövetségi kapitány szerint a portugálok ellen sem adjuk fel a támadások lehetőségét, de ez csak akkor működhet jól, ha a szervezett védekezést nyújt a csapat.

 - A védekezés fegyelmezettsége lesz a legfontosabb faktor holnap, ez az előző két mérkőzésen jól működött. Szervezettnek kell lennünk, és erre a szervezettségre alapozva kell előre is játszanunk. Minden mérkőzésen a győzelem a célom, ezért most is fontos a támadójáték, a labdabirtoklás, mert csak így lehet helyzeteket kialakítani, gólokat szerezni. Megérdemeljük, hogy itt legyünk, és ilyen jól álljunk, a játékosok remek munkát végeznek, elégedettek lehetünk az eddigi teljesítménnyel.
A keret 23 játékosból áll, és az előző edzés alapján elmondható, hogy mindenki nagyon jó állapotban várja a mérkőzést. Nem okoz gondot, hogy esetleg olyan játékost jelöljek a kezdőbe, aki nem játszott az előző két mérkőzésen. Minden kerettag képes jó teljesítményre - fogalmazott Bernd Storck.

A szövetségi kapitány hozzátette: a nyolcaddöntő elérése sokat jelentene minden magyarnak, ezt lehetett látni a marseille-i mérkőzésen is, ahol csodás atmoszféra segítette a csapatot, de hasonló a hangulat otthon, Magyarországon is, mert mindenki szeretne részese lenni egy sikeres szereplésnek.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.