Bajnokverés magyar főszereplővel - válogatott légióskörkép
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2016. április. 03., 15:50
 Bajnokverés magyar főszereplővel - válogatott légióskörkép

Németh Krisztián tovább növelte katari góljai számát a hétvégén, csapata a bajnokot győzte le. Körkép a válogatott légiós kerettagjainak hétvégéjéről.

A Németh Krisztiánnal felálló al-Garafa idegenben 2–1-re nyert az élen álló, bajnoki címét már korábban bebiztosító al-Rajjan ellen a katari élvonalban. A magyar légiós szerezte csapata első gólját, majd ő készítette elő a második találatot. Ez volt Németh nyolcadik bajnokija és hetedik gólja a katari csapatban, amely immár hét meccs óta veretlen a bajnokságban.

A lengyel bajnokságban az 56. perctől emberhátrányban játszó Legia Warszawa hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el a Lechia Gdansk ellen, Nikolics Nemanja kezdőként 60 percet töltött a pályán. A döntetlennel a Legia négy pontra növelte előnyét a második Piast Gliwice előtt. Gyurcsó Ádám ugyancsak a kezdőcsapatban kapott helyet, csapata, a Pogoń Szczecin 1-1-re végzett a Górnik Zabrze otthonában. A magyar szélső 73 percet játszott a találkozón. A Lech Poznan hazai pályán kapott ki 1-0-ra a Śląsk Wrocławtól. A poznaniaknál Lovrencsics Gergővégigjátszotta a mérkőzést, az elmúlt hetekben sérüléssel bajlódó Kádár Tamás a 64. percben, csereként állt be. A vendégeknél végig a pályán volt az U21-es válogatott Mervó Bence. A Guzmics Richárdot végig soraiban tudó Wisla Kraków 3-2-re nyert a Ruch Chorzów otthonában, és zsinórban harmadik győzelmével feljött a nyolcadik helyre a tabellán.

Németországban a Werder Bremen 3-2-re kikapott a Dortmundtól, Kleinheisler László a kispadról nézte végig a találkozót. A Hannover újabb hazai vereséggel sodródik a kiesés felé, ezúttal a Hamburg győzte le 3-0-ra aSzalai Ádámot végig soraiban tudó sereghajtót, amelynél a találkozót követően menesztették Thomas Schaaf vezetőedzőt. A német másodosztályban Gulácsi Péter jó teljesítménnyel járult hozzá az RB Leipzig 3-1-es sikeréhez a Bochum ellen. Stieber Zoltán a 71. percben, csereként állt be a Nürnbergbe, amely 3-0-ra nyert az FSV Frankfurt vendégeként (a hazaiaknál az U21-es válogatott Kalmár Zsolt végig a pályán volt).

Szlovákiában a Slovan Bratislava a sérült Priskin Tamás nélkül nyert 2-0-ra a DAC otthonában. Dzsudzsák Balázs szintén sérülés miatt nem lépett pályára a Bursasporban, amely 2-1-re nyert a Sivasspor otthonában.Bogdán Ádám nem kapott szerepet a Liverpoolban.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.