Újabb három ponttal maradna versenyben az U21-es válogatott

2018. március. 21., 23:14   |    

Újabb három ponttal maradna versenyben az U21-es válogatott

Csütörtökön 20.00 órakor a Hidegkuti Nándor Stadionban újabb lépést tehet célja elérése felé a Michael Boris vezette U21-es válogatott.

A magyar csapat négy forduló után veretlenül, nyolc ponttal áll Eb-selejtező csoportjában, és célja, hogy csütörtökön tizenegyre növelje megszerzett pontjai számát. Ebben a ciprusi együttes próbálja megakadályozni a mieinket, amelyet novemberben, Larnacában 2-0-ra sikerült legyőznünk, de a vendégek azon a mérkőzésen és korábbi meccseiken is bizonyították, hogy képesek megnehezíti bármelyik ellenfelük dolgát. A ciprusiaknál nagyobb vérfrissítés történt a keretben november óta, míg Michael Boris szövetségi edzőnél továbbra is azok a labdarúgók alkotják a gárda gerincét, akik ősszel is a válogatott tagjai voltak.

A kevés újonc egyike, a debreceni Varga Kevin az összetartás első napjaiban kisebb sérülése miatt nem tudott teljes értékű munkát végezni, de a szerdai edzéseken már csatlakozhatott a társakhoz. A többiek egészségesen és jó formában várják a találkozót.

A csütörtöki Magyarország-Ciprus mérkőzésre szóló jegyek 500 forintos egységáron megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a mérkőzés előtt a Hidegkuti Nándor Stadion jegypénztáraiban. A találkozót, valamint a jövő hétfői, Belgium elleni Eb-selejtezőt az M4 Sport élőben közvetíti.- Két mérkőzés vár ránk a következő napokban, de egyelőre a ciprusiakra készülünk, a jövő hétfői, belgák elleni találkozóval a csütörtöki selejtező lefújása után kezdünk el komolyabban foglalkozni - mondta az mlsz.hu-nak Michael Boris szövetségi edző a szerda esti edzést követően. - Ciprus ellen hasonló mérkőzésre számítok, mint idegenben, a legfontosabb célunk, hogy megbontsuk ellenfelünk szervezett védekezését, és jól használjuk ki az adódó lehetőségeket, miközben végig stabilnak kell maradnunk hátul is. Szeretnénk versenyben maradni az első helyért vívott harcban, ehhez pedig nem szabad pontokat vesztenünk csütörtök este. A kerettagok jó formában érkeztek a válogatotthoz klubcsapataiktól, az edzéseken mutatott teljesítmények bizakodásra adnak okot az előttünk álló mérkőzésekre.

A magyar válogatott kerete:

Kapusok:

Demjén Patrik (Budaörs)
Zima Ádám (Dorog)
Tóth Balázs (Puskás Akadémia)

Védők:

Lenzsér Bence (Paks)
Pávkovics Bence (Újpest FC)
Kecskés Ákos (Korona Kielce)
Jancsó András (Haladás)
Tóth Bence (Videoton FC)
Spandler Csaba (Puskás Akadémia)
Katona Máté (MTK Budapest)
Szivacski Donát (Vasas)
Szalai Attila (Mezőkövesd)
Gergényi Bence (Szeged)

Középpályások:

Vida Máté (Vasas)
Haris Attila (Balmazújváros)
Szoboszlai Dominik (Liefering)
Rácz Barnabás (Haladás)
Gazdag Dániel (Budapest Honvéd)
Zsótér Donát (Újpest FC)

Támadók:

Bíró Bence (Guimares)
Balogh Norbert (Palermo)
Koszta Márk (Mezőkövesd)
Sallói Dániel (Kansas City)
Varga Kevin (DVSC)


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink