Az U21-es válogatott a Puskás Arénában: még kaphatók a jegyek
U21 férfi   |   Csapat   |   2019. november. 18., 13:00
Az U21-es válogatott a Puskás Arénában: még kaphatók a jegyek

Ma 19.00 órakor rendezik az új Puskás Aréna második mérkőzését, a Gera Zoltán vezette magyar U21-es válogatott az osztrákok korosztályos csapatát fogadja.

Gera Zoltán pénteken elbúcsúzott az A-válogatottól a Puskás Aréna nyitómérkőzésén, hétfőn pedig már szövetségi edzőként tér vissza az új nemzeti stadionba. Csapata, az U21-es válogatott utolsó idei felkészülési mérkőzését játssza, ellenfele Ausztria korosztályos csapata lesz.

A 19.00 órakor kezdődő találkozót megelőzően a stadion kapui 17.00 órakor nyitnak. Eddig mintegy 12 ezer jegy talált gazdára, de belépők egészen az első félidő végéig kaphatók a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint az Interticket hálózatában egészen az első félidő végéig. A helyszínen nem lesz jegyértékesítés. 

A belépés a Dózsa György úti 6-os és a Stefánia úti 10-es bejáraton keresztül, csak a keleti oldalon található A és F kapucsoportok használatával lehetséges, (az Istvánmezei úton nem lehet megközelíteni a stadiont). A VIP-vendégek a keleti és a nyugati oldalról is a fenti bejáratokon tudják megközelíteni az Arénát. A mérkőzés előtt nem lesznek lezárások, kizárólag a járdán közlekedjenek és fokozottan figyeljenek a forgalomra valamint  egymásra.

Kérjük a szurkolókat, hogy aki csak teheti ezúttal is közösségi közlekedéssel érkezzen!

A mérkőzés napján önkéntesek  segítik a szurkolók eligazodását a stadionban és a stadion környékén. Az önkéntesek egységes fehér galléros, címeres Volunteer feliratos pólót, valamint zöld Volunteer feliratos kabátot fognak viselni, így az érkező nézők számára is könnyen felismerhetőek lesznek, készséggel segítenek nekik, nyugodtan keressék őket.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a Puskás Aréna készpénzmentes. Ez azt jelenti, hogy csak érintős bankkártyával, NFC-s fizetőeszközzel (MobilApp), és a szerződött operátor által kibocsátott készpénzhelyettesítő kártyával lehet majd fizetni a kereskedelmi egységekben.

– A szemét minimalizálása érdekében, a fesztiválokon is megszokott repoharas rendszer működik az arénában.
– A menekülőútvonalakon tilos tartózkodni.
– A stadionban  az alsó körüljáró szinten üzemelnek a vendéglátó egységek (büfé, meleg étel és ital pont, Fornetti, stb.) A büfében öt százalék alatti alkoholtartalmú sör vásárlására lesz lehetőség.
– A stadionban No-Bag Policy van érvényben, azaz biztonsági okokból senki nem hozhat be nagy (A4-s méretnél nagyobb) szatyrot, hátizsákot. Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy esernyőt, profi fényképezőgépet sem lehet bevinni a stadion területére. Eső esetén az esőkabátot javasoljuk.
– Az első emelet négy sarkában négy kártyafeltöltő állomás lesz kialakítva.
– A Stefániához és a Dózsa György úthoz közel két-két csomagmegőrző konténer lesz felállítva, amelyek ingyenesen igénybe vehetők.
– Kérjük, mindenben vegye figyelembe a hatályos pályarendszabályokat!


Címkék:

Kapcsolódó hírek