U19: Görögország ellen kezdődik meg az elitkörös felkészülés

2018-01-30 14:37:41 |

A magyar férfi U19-es válogatott Görögország ellen, Athénban kezdi meg a 2018-as felkészülését az Európa-bajnoki selejtezők elitkörére.

A magyar férfi U19-es válogatott 2017-ben, Hollandiában harcolta ki az elitkörös szereplést, miután a házigazdák mögött a második helyet szerezte meg Eb-selejtezős csoportjában Szlovénia és Málta legyőzésével. 

A magyar válogatott a torna legfiatalabb csapatként lépett pályára volt, a keretből heten is 2000-es születésűek voltak (a sorozatban az 1999. január 1-je után született labdarúgók vehetnek részt), ők korábban tagjai voltak a tavaszi U17-es Európa-bajnokságon hatodik helyen végző válogatottnak.

A hollandiai küzdelmekből két válogatott jutott tovább a 2018-as elitkörbe, ahonnan majd a csoportelsők kvalifikálják magukat a júliusi, finnországi U19-es Európa-bajnokságra. U19-es csapatunk a címvédő angol, a macedón és a lett válogatott ellen lép pályára március 21-től, a tornának Macedónia ad otthont.

A 2018-as felkészülés első állomásaként négynapos görögországi edzőtáborban vesz részt a válogatott, melynek keretében a házigazdák korosztályos csapata ellen lép pályára Athénban, szerdán 11 órakor. 

A magyar U19-es válogatott kerete:

Kapusok
Bese Balázs (MTK)
Varga Ádám (PFLA)
Varga Ádám (FTC)

Védők
Krebsz Máté (Ajka) 
Schindler Olivér (Paderborn)
Zwick Noah (Karlsruher) 
Berdó Máté (Paksi FC)
Tarnóczi Roland (Videoton FC)
Takács Zsombor (FTC)
Kiliti Róbert (Győri ETO)

Középpályások
Lustyik Levente (Békéscsaba )
Tiefenbach Dániel (Lustenau)
Csonka András (FTC)
Schafer András (MTK)
Palincsár Martin (MTK) 
Stoiacovici Dávid (Budapest Honvéd)

Támadók
Bévárdi Zsombor (Siófok)
Májer Milán (Budapest Honvéd)
Schön Szabolcs (Ajax)
Szuhodovszky Soma (MTK)
Kundrák Norbert (Soroksár)
Lakatos István (Soroksár)

 

Kapcsolódó cikkek

Négygólos vereséghez vezettek a hibáink Lisszabonban

A magyar férfi U19-es válogatott Lisszabonban játszotta le utolsó felkészülési mérkőzését a márciusi, szkopjei Eb-selejtező elitkör előtt.

A címvédő angolokkal is játszik tavasszal az U19-es válogatott

Nyonban kisorsolták az U17-es és U19-es férfi válogatottak Eb-elitkörös csoportjait, valamint elkészültek az őszi Eb-selejtezők csoportbeosztásai is.

Utánpótlás: javulást hoztak a remek őszi eredmények

Szerdán Nyonban, az UEFA székhelyén sorsolják ki a férfi U17-es és U19-es Eb-selejtező elitkör csoportjait, és elkészül a következő idény őszi selejtezőinek csoportbeosztása is.

U19: Fontos győzelmet harcoltunk ki Szlovénia ellen

Férfi U19-es válogatottunk szerdán megkezdte szereplését a hollandiai Eb-selejtező tornán, és egy nagyon fontos mérkőzésen, az utolsó percben szerzett góllal harcolta ki Szlovénia ellen a 2–1-es győzelmet.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017