Másodikként zárt Romániában az U16-os válogatott
U16 férfi   |   Mérkőzések   |   2015. április. 20., 13:58
Másodikként zárt Romániában az U16-os válogatott

A romániai UEFA Development Torna utolsó játéknapján a házigazdák fölényes győzelmet arattak a magyar U16-os válogatott ellen.

U16-os válogatottunk két magabiztos győzelemmel kezdte a romániai tornát, Moldovát és Bulgáriát egyaránt 2-0-ra múlta felül. A román együttes is begyűjtötte a hat pontot első két mérkőzésén, így a vasárnapi, az egymás elleni mérkőzés a torna első helyéről döntött.

A találkozó első félidejét nagyjából úgy lehet összefoglalni, hogy a románoknak minden bejött, a mieinknek pedig szinte semmi. Mezőnyben némi fölényben játszottak a hazaiak, de a magyar válogatott is dolgozott ki óriási helyzeteket, de a támadóink el voltak átkozva, a legnagyobb ziccereket is elhibázták. A románok ezzel szemben jól sáfárkodtak a helyzeteikkel, és az első félidő végéig három gólt szerezve elhúztak a mieinktől. A 40. percben Lakatos László több szép csel után közelről megszerezte a szépítő gólt, de a második félidőben nem tudtunk tovább zárkózni, sőt, a remekül kontrázó hazaiak kihasználták a fellazult magyar védelem adta lehetőségeket, és két gyors góllal eldöntötték a találkozót. Az 54. percben Bévárdi Zsombor egy távoli szabadrúgásból 5-2-re alakította az állást, de az utolsó szó a házigazdáké volt, akik egy újabb kontra végén állították be a 6-2-es végeredményt.

Románia-Magyarország 6-2 (3-1)
Magyarország: Varga Ádám - Erdélyi Botond (Palincsár Martin, 60.), Virág Ákos, Falussy Bálint, Takács Martin (Puskás Martin, 41.) - Berdó Máté, Takács Zsombor, Kun Bertalan (Stoiaccovici Dávid, 60.) - Kisari Tibor (Bévárdi Zsombor, 20.), Szabó Levente (Kundrák Norbert, 60.), Lakatos István (Lakatos László, 20.)


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Visszavágtak a szlovénok a keddi vereségért
Visszavágtak a szlovénok a keddi vereségért

U16-os válogatottunk csütörtökön lejátszotta második mérkőzését is a szlovénokkal, ezúttal az ellenfél örülhetett győzelemnek.

U16: Három gól és győzelem Szlovénia ellen
Meccsbeszámoló
Túl nagy falat volt U16-osainknak a holland válogatott

U16-os válogatottunk csütörtökön lejátszotta második mérkőzését is a szlovénokkal, ezúttal az ellenfél örülhetett győzelemnek.