Vereséggel zárult a macedóniai túra
U16 férfi   |   Archívum   |   2011. május. 19., 15:00
Vereséggel zárult a macedóniai túra

U16-os válogatottunk ma lejátszotta második macedóniai mérkőzését is a házigazdák korosztályos csapata ellen. A keddi döntetlen után ezúttal a hazaiak 2-1-es győzelmet arattak.

Pisont István szövetségi edző a Leindler Domonkos - Erdős Gábor, Kovács Tamás, Pataki Zsolt, Tamás Krisztián - Asztalos Dávid (Vallejos Dominique, 66.), Kalmár Zsolt (Kerékgyártó Dávid, 66.), Ács Ádám (Bobál Gergő, 53.) - Vida Krisztofer (Vlasics Dániel, 70.), Farkas Zoltán, Popgeorgiev Pantelis összeállítású csapatot szerepeltette a mérkőzésen.

 

Akárcsak az első mérkőzésen, ezúttal is a macedónok szereztek vezetést, a hazaiak 8. percben született góljára a mieink a 34. percben válaszoltak, ekkor egy szabadrúgást követően Pataki Zsolt talált a kapuba. A szünetig további kecsegtető helyzeteket is kialakított a válogatott, akár a vezetést is megszerezhettük volna, de két nagy lehetőség is kimaradt, mindkét alkalommal a hazaiak kapusát tettük naggyá. A második félidőben sem sikerült a kapuba találnunk, a játékrész egyetlen gólját a macedón válogatott szerezte, ezzel a házigazdák 2-1-re megnyerték az összecsapást.

 

- Nem lehetek elégedett a teljesítményünkkel, mert az előző meccshez képest romlott a játékunk, sok volt a pontatlanság, a fegyelmezetlenség - mondta Pisont István a mérkőzést követően. - Védekezésbeli hibák vezettek a hazai gólokhoz, és ezúttal nem tudtuk megismételni a kedden mutatott második félidei játékunkat. Érezhető volt, hogy egy hosszú szezon végén járunk, a második mérkőzésen hiányzott a frissesség a játékunkból, jóval fáradtabban mozogtak a futballisták. Voltak azért pozitívumai a találkozóknak, amellett, hogy fontos nemzetközi tapasztalatokkal gazdagodtak a labdarúgók, biztató, hogy az első mérkőzés második félidejében remek teljesítményt nyújtottunk, akkor futballistáim megmutatták, hogy a mai teljesítménynél nagyságrendekkel jobban tudnak játszani.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U16: nem bírtunk a csehekkel Belgiumban
U16: nem bírtunk a csehekkel Belgiumban

Az UEFA fejlesztési tornáján résztvevői U16-os válogatott a svájciak szombati legyőzése után hétfőn 3-2-re alulmaradt a csehekkel szemben.

Női U16: kiütéses győzelem Litvánia ellen
Meccsbeszámoló
U16: vereséggel zártuk a belgiumi UEFA-tornát

Az UEFA fejlesztési tornáján résztvevői U16-os válogatott a svájciak szombati legyőzése után hétfőn 3-2-re alulmaradt a csehekkel szemben.