Osztrák győzelem az első meccsen
U16 férfi   |   Archívum   |   2010. szeptember. 28., 20:12
Osztrák győzelem az első meccsen

Kedden, Ausztriában barátságos mérkőzést játszott U16-os válogatottunk az osztrák korosztályos csapattal. Pisont István együttese 2-0-ás félidőt követően 4-1-es vereséget szenvedett. A két válogatott csütörtökön 11 órakor Mosonmagyaróváron ismét pályára lép.

Pisont István szövetségi edző a Leindler Domonkos - Csábi Mihály, Kovács Tamás, Pataki Zsolt, Tamás Krisztián - Kerékgyártó Dávid, Németh Márió (Bobál Gergely az 55. percben), Ács Ádám (Molnár Gergely a 70. percben) - Vlaszics Dániel, Törőcsik Bence (Vida Krisztofer a 70. percben), Varga Szabolcs (Vallejos Dominique az 55. percben) összeállításban küldte pályára a csapatot.

A találkozó első félidejében kétgólos előnyre tett szert a hazai csapat, a mieink ugyan többször is szépíthettek volna, ám ez az első negyvenöt percben elmaradt. A fordulás után Ács Ádám góljával sikerült faragni a hátrányból, sőt az egyenlítésre is volt esélye a mieinknek. Azonban az osztrákok a hajrában növelték előnyüket, és végül 4-1-re nyertek.

- Jó meccset játszottunk az osztrákokkal, a gólkülönbség egyáltalán nem tükrözi híven a mérkőzés képét. Támadásban jól teljesítettünk, voltak helyzeteink, amelyek közül ezúttal csak egyet váltottunk gólra. A második félidőben volt lehetőség akár az egyenlítésre is, sajnos nagy helyzetben rontottunk. A védekezésünkön még van mit csiszolni, több agresszivitás kell a játékunkba, több labdaszerzésre van szükségünk - mondta Pisont István szövetségi edző a mérkőzés után.

A magyar és az osztrák U16-os válogatott csütörtökön 11 órakor Mosonmagyaróváron ismét összecsap egymással.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U16: nem bírtunk a csehekkel Belgiumban
U16: nem bírtunk a csehekkel Belgiumban

Az UEFA fejlesztési tornáján résztvevői U16-os válogatott a svájciak szombati legyőzése után hétfőn 3-2-re alulmaradt a csehekkel szemben.

Női U16: kiütéses győzelem Litvánia ellen
Meccsbeszámoló
U16: vereséggel zártuk a belgiumi UEFA-tornát

Az UEFA fejlesztési tornáján résztvevői U16-os válogatott a svájciak szombati legyőzése után hétfőn 3-2-re alulmaradt a csehekkel szemben.