Nyolc gólt rúgott az U16-os válogatott
U16 férfi   |   Archívum   |   2012. február. 15., 11:21
Nyolc gólt rúgott az U16-os válogatott

Korosztályos csapatunk fölényes győzelemmel zárta négynapos telki edzőtáborozását.

Az U16-os válogatott szerdán a moldávok elleni felkészülési mérkőzéssel zárta összetartását Telkiben. A délutáni havazás miatt a mérkőzés a tervezettnél később, a pálya letakarítása után kezdődött, a mieink a Horváth Dániel (Molnár Dániel, 41.) - Koronczi Bence (Talabér Attila, 65.), Kecskés Ákos, 65. (Hutter Máté, 65.), Spandler Csaba (Baglyas Mátyás, 60.), Barna Szabolcs (Milkó Dániel, 60.) - Gazdag Dániel (Nagy Ádám, 50), Mayer Milán (Pintér Nikola, 55.), Zsótér Donát (Lenzsér Bence, 50.) - Schrammel Ádám (Szántó Tamás, 50), Németh Erik (Bíró András, 41.), Rácz Barnabás (Molnár Tamás, 60.) összeállításban szerepeltek a találkozón.

 

Válogatottunk hétfőn magabiztos játékkal, a meccset végig kézben tartva 2-0-ra győzték le Moldova fiataljait, a mai mérkőzésen pedig még nagyobb volt a különbség a két együttes között. Az első félidőben Mayer Milán és Rácz Barnabás találataival kétgólos előnyre tettünk szert, majd a fordulás után tovább nőtt a fölényünk: Zsótér Donát, Gazdag Dániel, Szántó Tamás, Molnár Tamás egy-egy találata mellett Bíró András duplázni tudott, így alakult ki a 8-0-ás végeredmény.

 

- Jó ritmusban és jó felfogásban futballozott a csapat, nagyon sok gólszerzési lehetőségünk volt, mindenki törekedett arra, hogy megvalósítsa az előre megbeszélt feladatait - nyilatkozta a meccs után Pisont István szövetségi edző. - A mérkőzésen megmutatkozott az elmúlt három nap közös munkájának eredménye, nemzetközi mérkőzésen nyolc gólt rúgni minden esetben nagyszerű eredménynek számít. Örülök a sikernek, mert az eredményesség ezúttal nagyon szép játékkal is párosult. A keret minden tagját dicséret illeti, egy remekül sikerült összetartáson vagyunk túl, amelyen a szakmai stáb rengeteg tapasztalattal lett gazdagabb.

 

 

A mérkőzésről készült fotógaléria IDE kattintva érhető el


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U16: nem bírtunk a csehekkel Belgiumban
U16: nem bírtunk a csehekkel Belgiumban

Az UEFA fejlesztési tornáján résztvevői U16-os válogatott a svájciak szombati legyőzése után hétfőn 3-2-re alulmaradt a csehekkel szemben.

Női U16: kiütéses győzelem Litvánia ellen
Meccsbeszámoló
U16: vereséggel zártuk a belgiumi UEFA-tornát

Az UEFA fejlesztési tornáján résztvevői U16-os válogatott a svájciak szombati legyőzése után hétfőn 3-2-re alulmaradt a csehekkel szemben.