Négy gólt szerzett az U16-os válogatott
U16 férfi   |   Archívum   |   2011. november. 22., 17:08
Négy gólt szerzett az U16-os válogatott

Válogatottunk a szlovákiai Besztercebánya korosztályos csapatával mérkőzött meg Telkiben.

U16-os válogatottunk szakmai stábja újabb edzőtábort tartott az együttesnek, ezúttal azok a játékosok kerültek a keretbe, akik az előző összetartáson nem voltak ott a csapatban. A játékosok kedden a szlovákiai Banska Bystrica korosztályos gárdája ellen játszottak gyakorló mérkőzést, szerdán pedig Zsolnából érkezik ellenfél Telkibe.

A mieink az első félidőben a Molnár Dániel - Zoltai Marcell, Márton András, Baglyas Mátyás, Barna Szabolcs - Csicsek Levente, Szántó Tamás, Szabó Tibor - Pintér Nikola, Tóth Patrik, Horváth Péter összeállításban szerepeltek, a második játékrészben pedig a Molnár Dániel (Gábor Viktor, 55.) - Nagy Bálint, Timkó István, Hutter Máté, Szandai Dominik - Gazdag Dániel, Bíró András, Murai Sándor - Maka Alex, Sejben Viktor, Icsó Zsolt összetételű csapat játszott.

A mieink Tóth Patrik góljával már az 5. percben vezetést szereztek, majd a félidő hajrájában Pintér Nikola is eredményes volt. A második félidőben szereplő sor is két góllal vette ki a részét a győzelemből, a 47. percben Icsó Zsolt talált be, a 4-0-ás végeredményt pedig Sejben Viktor állította be az 51. percben tizenegyesből.

- Ezúttal is huszonkét játékost hívtunk meg a felkészülési táborba, most azok a focisták kaptak lehetőséget, akik a legutóbbi összetartáson nem vettek részt, de bajnoki mérkőzéseken jól játszottak, vagy edzőik ajánlása alapján ki szerettük volna próbálni őket. Rengeteg tehetséges fiatal van ebben a korosztályban, egymás után fedezzük fel az ígéretes játékosokat, és az ilyen mérkőzésekkel próbálunk meg minél több lehetőséget biztosítani számukra a válogatottban - mondta az összetartásról Both József szakmai igazgató.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U16: nem bírtunk a csehekkel Belgiumban
U16: nem bírtunk a csehekkel Belgiumban

Az UEFA fejlesztési tornáján résztvevői U16-os válogatott a svájciak szombati legyőzése után hétfőn 3-2-re alulmaradt a csehekkel szemben.

Női U16: kiütéses győzelem Litvánia ellen
Meccsbeszámoló
U16: vereséggel zártuk a belgiumi UEFA-tornát

Az UEFA fejlesztési tornáján résztvevői U16-os válogatott a svájciak szombati legyőzése után hétfőn 3-2-re alulmaradt a csehekkel szemben.