Egygólos vereség Szerbiában
U16 férfi   |   Archívum   |   2009. november. 10., 15:21
Egygólos vereség Szerbiában

U16-os válogatottunk kedden Szerbia korosztályos csapatával játszott előkészületi mérkőzést Szabadkán. A meccset 0-0-ás félidőt követően a szerbek nyerték meg 2-1-re, együttesünk gólját Sipőcz János szerezte a 65. percben. A két gárda szerdán 11 órakor Hajdukovón is összeméri tudását.

Zsivoczky Gyula Gelei Vince - Cziránku Patrik, Kiprich Dávid, Kelemen Márk, Sorecz Szabolcs - Halmai Ramón (Kleinheisler László a 62. percben), Paudits Patrik (Korkut Kendál a 76. percben) - Sipőcz János, Zimermann Zoltán (Meizinger Bence a 41. percben), Prosser Dániel (Kocsis Gergő a 13. percben) - Barcsay Márk (Polyák Ádám a 65. percben) összeállításban küldte pályára a csapatot.

A kiegyenlített első félidő után a vendéglátók két hibát kihasználva a 46. és az 50. percben is a mieink kapujába találtak. Csapatunk ezután nagy rohamokba kezdett, és Sipőcz János 65. percben lőtt góljával szépített is, ám egyenlíteni már nem sikerült.

- Fizikálisan remekül felkészített csapattal kerültünk szembe, s bár az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, a másodikban a szerbek jobb erőnlétüknek köszönhetően fokozatosan fölénk kerekedtek - nyilatkozta a meccs után az mlsz.hu-nak Zsivoczky Gyula. - A mérkőzés finisére tudtunk váltani, nyomást gyakoroltunk ellenfelünkre, egy szép támadásból gólt is szereztünk, de nem tudtuk döntetlenre hozni a meccset. Holnap mindenképpen javítani szeretnénk.

A szerb és a magyar U16-os válogatott szerdán 11 órakor Hajdukovón találkozik ismét.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U16: nem bírtunk a csehekkel Belgiumban
U16: nem bírtunk a csehekkel Belgiumban

Az UEFA fejlesztési tornáján résztvevői U16-os válogatott a svájciak szombati legyőzése után hétfőn 3-2-re alulmaradt a csehekkel szemben.

Női U16: kiütéses győzelem Litvánia ellen
Meccsbeszámoló
U16: vereséggel zártuk a belgiumi UEFA-tornát

Az UEFA fejlesztési tornáján résztvevői U16-os válogatott a svájciak szombati legyőzése után hétfőn 3-2-re alulmaradt a csehekkel szemben.