Döntetlennel folytattuk az izraeli tornát
U16 férfi   |   Archívum   |   2010. december. 10., 12:49
Döntetlennel folytattuk az izraeli tornát

U16-os válogatottunk második mérkőzését is döntetlennel zárta az izraeli nemzetközi tornán, Pisont István szövetségi edző csapata a görög válogatott ellen ért el 0-0-ás döntetlent. Vasárnap a már tornagyőztes szerbekkel mérkőzik meg az együttes.

A házigazda izraeliek elleni 1-1-es döntetlent követően Pisont István több helyen is változtatott kezdőcsapatán, a mai mérkőzésen a Leindler Domonkos - Csábi Mihály, Asztalos Dávid, Bobál Dávid, Tamás Krisztián - Kerékgyártó Dávid, Németh Márió - Bereczki Dániel (Tóth László 76.), Ács Ádám (Szántó Gergő 70.), Popgeorgiev Pantelis - Farkas Zoltán (Bobál Gergő 60.) összeállításban szerepelt a csapatunk.

Együttesünk az évszakhoz képest igen nagy melegben, 27-28 fokban lépett pályára, és hasonlóan az izraeliek elleni mérkőzéshez, ezúttal is kiegyenlített összecsapást vívott aktuális ellenfelével. A görögök masszívan, szervezetten védekeztek, ennek ellenére több lehetőségünk is adódott a gólszerzésre, a kapu előtt azonban rendre hiba csúszott a játékunkba, így gólnélküli döntetlennel zárult az összecsapás. Válogatottunk vasárnap a szerbek ellen zárja a tornát, utolsó ellenfelünk mindkét eddigi mérkőzését megnyerte, és már bebiztosította az első helyét.

- Jobb teljesítményt nyújtottunk, mint csütörtökön, ezúttal többet visszakaptam a megbeszéltekből a pályán, mint az Izrael elleni találkozón - mondta az mlsz.hu-nak Pisont István szövetségi edző. - A támadójátékkal azonban ezúttal sem lehettem elégedett, mert hiába voltak lehetőségeink, a döntő momentumoknál rendre hibáztunk. Ennek ellenére dicséret illeti a srácokat, mert a feszített program, és a nagy meleg ellenére jól teljesítettek a mérkőzésen.


Az eddigi eredmények:

Görögország - Szerbia 1-2
Izrael - Magyarország 1-1

Izrael - Szerbia 1-3
Magyarország - Görögország 0-0

A vasárnapi program:

Magyarország - Szerbia
Izrael - Görögország

A torna állása:

1. Szerbia 2 0 0 6 pont
2. Magyarország 0 2 0 2 pont
3. Görögország 0 1 1 1 pont
4. Izrael 0 1 1 1 pont


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U16: nem bírtunk a csehekkel Belgiumban
U16: nem bírtunk a csehekkel Belgiumban

Az UEFA fejlesztési tornáján résztvevői U16-os válogatott a svájciak szombati legyőzése után hétfőn 3-2-re alulmaradt a csehekkel szemben.

Női U16: kiütéses győzelem Litvánia ellen
Meccsbeszámoló
U16: vereséggel zártuk a belgiumi UEFA-tornát

Az UEFA fejlesztési tornáján résztvevői U16-os válogatott a svájciak szombati legyőzése után hétfőn 3-2-re alulmaradt a csehekkel szemben.