Döntetlen Szlovéniában
U16 férfi   |   Archívum   |   2008. május. 27., 12:15
Döntetlen Szlovéniában

U16-os válogatottunk kedden Lendván Szlovénia korosztályos csapatával mérkőzött meg, a találkozó 3-3-as döntetlenre végződött.

Zsivoczky Gyula Ambrusics Róbert - Németh László, Ízing Martin, Kelemen Dávid, Farkas Márk - Szakály Attila (Kovács István a 70. percben), Szabó György (Otigba Keneth az 56. percben) - Hajnal Gábor (Skriba Máté a 41. percben), Ponczók Csaba, Gyurján Bence (Magos Mátyás a 41. percben) - Oláh Zsolt (Angyal Norbert a 70. percben) összeállításban szerepeltette együttesünket.

A mieink szerezték meg a vezetést, Ponczók Csaba szabadrúgásból, 18 méterről bombázott a kapu jobb felső sarkába. A hazai csapat a szünet előtt kétszer is a kapunkba talált, de a 62. percben egyenlítettünk. Ekkor Skriba Mátét buktatták a szlovén védők a 16-oson belül, s a megítélt büntetőt Kelemen Dávid értékesítette. Nem sokkal később ismét vezetést szereztek a házigazdák, ám Magos Mátyás a 72. percben egy szemfüles góllal egyenlített, beállítva a végeredményt.

- Idegenben három gólt lőttünk, ami nagyon jó, ám az már kevésbé, hogy hármat is kaptunk - mondta a mérkőzés után Zsivoczky Gyula. - Nem kidolgozott helyzetekből kaptunk a gólokat, tehát hibáink javíthatók, de jobban meg kell szerveznünk védekezésünket. A nyári ráckevei tornára és az őszi Eb-selejtezőkre készülünk, célunk az, hogy kialakítsuk a legütőképesebb csapatot. Ez a két meccs ezt a célt szolgálja, csütörtökön, Andráshidán mindenképpen győzni szeretnénk Szlovénia ellen.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U16: nem bírtunk a csehekkel Belgiumban
U16: nem bírtunk a csehekkel Belgiumban

Az UEFA fejlesztési tornáján résztvevői U16-os válogatott a svájciak szombati legyőzése után hétfőn 3-2-re alulmaradt a csehekkel szemben.

Női U16: kiütéses győzelem Litvánia ellen
Meccsbeszámoló
U16: vereséggel zártuk a belgiumi UEFA-tornát

Az UEFA fejlesztési tornáján résztvevői U16-os válogatott a svájciak szombati legyőzése után hétfőn 3-2-re alulmaradt a csehekkel szemben.