Döntetlen az Egyesült Arab Emirátusok ellen
U16 férfi   |   Archívum   |   2009. július. 29., 10:22
Döntetlen az Egyesült Arab Emirátusok ellen

A vasárnapi, 2-1-es győzelem után U16-os válogatottunk szerdán az MLSZ telki edzőközpontjában ismét megmérkőzött a Magyarországon edzőtáborozó Egyesült Arab Emirátusok korosztályos gárdájával. A találkozón Zimermann Zoltán révén a mieink szereztek vezetést, majd a vendégek fordítottak, de Novothny Soma négy perccel a lefújás előtt beállította a 2-2-es végeredményt.

Zsivoczky Gyula szövetségi edző Gerhárt Dávid (Gelei Vince az 55. percben) - Majzik Adrián, Kelemen Márk, Kiprich Dávid, Horváth Noel (Sorecz Szabolcs a szünetben) - Balogh Milán (Korkut Kendal a szünetben) - Paudits Patrik - Prokits Dániel, Zimermann Zoltán (Pintér András az 51. percben), Vankó Imre (Prosser Dániel az 50. percben) - Novothny Soma összeállításban szerepeltette a válogatottat.

A meccs 34. percében Zimermann Zoltán egy szép egyéni akció végén nyolc méterről lőtt a keresztléc alá, s ez a találat volt az első játékrész egyetlen gólja. Az 55. percben a vendégek szabadrúgásból egyenlítettek, majd a 68. percben 11-esből a vezetést is megszerezték. A 76. percben azonban csapatunk egyenlített, Majzik Adrián bal oldali beadása után Kelemen Márk a kapu elé fejelte a labdát, az érkező Novothny Soma pedig közelről a hálóba helyezett.

- Ellenfelünk ugyanolyan dinamikusan futballozott, mint az előző mérkőzésen - mondta a találkozó után Zsivoczky Gyula. - A mi keretünkben számos változás volt, de a most pályára lépő fiatalok sem vallottak szégyent. Jó meccset játszottunk, sok ilyenre van szükség annak érdekében, hogy a még meglévő hibákat kijavítva, eredményesen készülessünk fel az Eb-selejtezőkre.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U16: nem bírtunk a csehekkel Belgiumban
U16: nem bírtunk a csehekkel Belgiumban

Az UEFA fejlesztési tornáján résztvevői U16-os válogatott a svájciak szombati legyőzése után hétfőn 3-2-re alulmaradt a csehekkel szemben.

Női U16: kiütéses győzelem Litvánia ellen
Meccsbeszámoló
U16: vereséggel zártuk a belgiumi UEFA-tornát

Az UEFA fejlesztési tornáján résztvevői U16-os válogatott a svájciak szombati legyőzése után hétfőn 3-2-re alulmaradt a csehekkel szemben.