U15: Svájc hátrányból tudott nyerni Telkiben
U15 férfi   |   Mérkőzések   |   2015. június. 02., 19:39
U15: Svájc hátrányból tudott nyerni Telkiben

A svájciak kihasználták a második félidőben elkövetett hibáinkat.

U15-ös válogatottunk kedden felkészülési mérkőzést játszott Telkiben, az ellenfél Svájc korosztályos csapata volt. A Belvon Attila vezette magyar együttes az első félidőben több helyzetet dolgozott ki ellenfelénél, de lehetőségei közül csak egyet használt ki, a játékrész közepén egy jobb oldali beadást követően Horváth Olivér fejelt a hálóba. A svájciak kevés lehetőségükből egyet kihasználtak a félidő hajrájához közeledve, így 1-1-gyel fordultak a csapatok.

A szünetben teljes sort cserélt Belvon Attila, de az új játékosok nehezen vették fel a mérkőzés ritmusát, a második játékrész első 20 percében fölénybe került a svájci csapat, és két gólt szerezve 3-1-re elhúzott. A folytatásban sikerült magasabb fordulatszámra kapcsolnia együttesünknek, a helyzeteink akár az egyenlítéshez is elegendőek lettek volna, de végül csak szorosabbá tudtuk tenni a találkozót, a hajrában egy öngóllal alakult ki a 2-3-as végeredmény.

- A két csapat hasonló játékerőt képvisel, de a mai napon a svájciak használták ki jobban a helyzeteiket, ezzel nyerték meg a találkozót. A meccs egyes periódusaiban jól játszottunk, ugyanakkor voltak hullámvölgyeink is, és a hibáinkat gólokkal büntette az ellenfél - mondta az mlsz.hu-nak a mérkőzés után Belvon Attila.

Magyarország-Svájc 2-3 (1-1)
Magyarország, 1. félidő: Oroszi István - Molnár Dominik, Horváth Csanád, Bolla Gergő, Búzás Gergő - Lipót András, Szoboszlai Dominik - Szerető Krisztofer, Kiss Tamás, Horváth Olivér - Tímári Norman

Magyarország, 2. félidő: Deczki Máté - Babinszky Bence, Opavszky Balázs, Labát Krisztofer, Győri Olivér - Bokros Szilárd, Terbe Botond - Gréczi Máron, Bencze Márk, Schön Szabolcs - Tóth Zoltán


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Öt góllal és győzelemmel kezdett Szlovákiában az U15-ös válogatott
Öt góllal és győzelemmel kezdett Szlovákiában az U15-ös válogatott

Belvon Attila együttese a finnekkel mérkőzött meg Szlovákiában, a Négy Nemzet Torna első játéknapján.

U15: hétgólos meccset nyertünk Podgoricán
Meccsbeszámoló
Kétgólos magyar siker Csíkszeredán

Belvon Attila együttese a finnekkel mérkőzött meg Szlovákiában, a Négy Nemzet Torna első játéknapján.