Strandlabdarúgás: elkezdte az idei munkát a válogatott

2018. március. 03., 13:46   |    

Strandlabdarúgás: elkezdte az idei munkát a válogatott

A magyar strandlabdarúgó-válogatottak összevont felmérésekkel kezdték meg az évet az MLSZ telki központjában.

A magyar standlabdarúgó A-válogatott idei összetartását tartotta pénteken Telkiben. A programban felmérések, fizikai tesztek szerepeltek, az Ughy Márk vezette szakmai stáb arra volt kíváncsi, hogy az év elején milyen erőállapotban vannak a bő keretben figyelembe vett játékosok. Részt vettek a felmérésen a Berkes László vezette U20-as válogatott keretének tagjai is, így összesen 26 játékos adott számot aktuális erőállapotáról.

- Örülök, hogy a meghívott keretből sokan el tudtak jönni az összetartásra, és mindenkin látszott, hogy motiváltan készül az idei megmérettetésekre. A felméréseken azt láttuk, hogy megfelelő fizikális állapotban vannak a kerettagok, de természetesen próbálunk ebben is előrelépni. Jó kis közösség alakult ki mindkét válogatottnál, optimistán vághatunk neki az előttünk álló feladatoknak - fogalmazott Ughy Márk szövetségi edző az mlsz.hu-nak.

Rédei Norbert szakágvezető az idei tervekről elmondta: a válogatott célja idén az Euroliga A-csoportjába kerülés, illetve ezzel együtt a jövő évi Európa Játékokra való kvalifikáció kiharcolása. A magyar A-válogatott első idei mérkőzéseit április elején vívja egy kínai tornán, amelyen címvédőként lép pályára.

Az összetartáson résztvevő keret:

Lipők Benjámin, Iváncsik Norbert, Deák Donát, Fekete Viktor, Menyhei Zoltán, Genczler Kornél, Rutai Balázs Turós Viktor, Péntek Dusán Bendegúz, Gulyás Kristóf, Bartha Balázs, Csocsánszki Dávid, Gresó Mátyás Besenyei Ferenc, Kovács Bálint, Patócs Richárd, Czerula Dávid, Nagy Gergő, Rádi Martin, Sidló Áron,
Szabó Ádám Gábor, Choman Mohamed Adel, Frech Attila, Sásdi Bence, Szlama Bálint, Bullás Imre


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink