Nem tudtuk megszorítani a portugálokat az Eb-főpróbájukon

2019. február. 09., 22:06   |    

Nem tudtuk megszorítani a portugálokat az Eb-főpróbájukon

Női futsalválogatottunk pénteken és szombaton is összemérte erejét a február 15-én kezdődő első női futsal Eb házigazdájával Gondomarban.

A portugálok jövő héten hazai pályán próbálják megszerezni az első UEFA női futsal Európa-bajnokság aranyérmét, az ukránok elleni pénteki elődöntő előtt hazai pályán, a magyar válogatott ellen játszották Eb-főpróbáikat. A portugálok azok után hívták meg két meccsre a Dombó János vezette együttest, hogy a mieink remek teljesítményt nyújtottak az Eb-selejtezőben, pontot szereztek az ukrán válogatott ellen is.

A két csapat pénteki és a szombati összecsapása is a portugálok egyértelmű fölényét hozta, jelentős különbség volt a két együttes között: a pénteki találkozón 9-0-ra, a szombatin 6-0-ra nyertek a házigazdák.

Portugália-Magyarország 9-0 (6-0)
Magyarország: Torma Lilla - Varga Adél, Megyeri Boglárka, Kota Gabriella, Üveges Katalin
Cserék: Hargas Annamária(kapus), Gál Tímea, Sipos Lilla, Ganczer Hajnalka, Krascsenics Csilla, Gelb Mónika, Krascsenics Petra, Szalkai Kitti, Koch Fruzsina

Portugália-Magyarország 6-0 (2-0)
Magyarország: Hargas Annamária - Varga Adél, Sipos Lilla, Gelb Mónika, Krascsenics Csilla
Cserék: Torma Lilla, Ganczer Hajnalka, Megyeri Boglárka, Kota Gabriella, Üveges Katalin Krascsenics Petra, Szalkai Kitti, Koch Fruzsina

 


Főszponzoraink
Szponzoraink