Másodszorra is kétgólos vereség a katalánoktól

2015. május. 06., 22:04   |    

Másodszorra is kétgólos vereség a katalánoktól

Női futsalválogatottunk szerdán ismét megmérkőzött a katalán válogatottal Győrben.

A keddi összecsapáson a katalánok végig vezettek, de a meccs egyes periódusaiban kimondottan szoros volt a mérkőzés, néhány perccel a lefújás előtt az egyenlítésre is felcsillant a remény. Végül a hajrában nem mi, hanem a vendégek találtak a kapuba, így 5-3-as katalán sikerrel ért véget a találkozó.

A szerdai második mérkőzésen is jól tartottuk magukat, a katalánok 8. percben szerzett vezető találatára nem sokkal később Szekér Anita válaszolt, ezzel a góllal alakult ki a félidei 1-1-es eredmény. A második játékrészben a kapu előtt határozottabb katalánok a 25. és a 27. percben is betaláltak, s bár becsülettel küzdöttünk a felzárkózás érdekében, és bőven voltak helyzeteink is, a lefújásig újabb gól nem született, a vendégek 3-1-es győzelmet arattak.

- Egy ilyen párharcban a második mérkőzés bizonyos szempontból mindig könnyebb, mint az első, mert jobban felkészülhetünk az ellenfélből, ugyanakkor fárasztóbb is, mert a játékosok nincsenek hozzászokva, hogy két nagy iramú mérkőzést játsszanak két nap alatt - mondta a találkozót követően Sito Rivera. - Ismét kiegyenlített mérkőzést vívtunk, a második félidőben hatalmas lehetőségeink voltak, nem álltunk messze a döntetlentől sem. A játékosaim jól dolgoztak, az akarattal, motivációval egy pillanatig sem volt probléma, ezt az utat kell követnünk, ha szeretnénk felzárkózni az európai élmezőnyhöz.

Magyarország-Katalónia 1-3 (1-1)
Magyarország: Torma Lilla - Szekér Anita, Megyes Ágnes, Szórádi Nikolett, Csepregi Gabriella
Cserék: Ganczer Hajnalka, Bernáth Csilla, Radics Ágnes, Kovács Aliz, Dombai Nagy Anett, Halászi Kinga, Szálkai Kitti


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink