Szurkolói információk a ma esti tallinni mérkőzésről

2018. október. 15., 12:04   |    

Szurkolói információk a ma esti tallinni mérkőzésről

Összegyűjtöttük a ma esti Észtország-Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzéshez kapcsolódó hasznos információkat a csapatot Tallinnba elkísérő szurkolóink számára. Javasoljuk a városi tömegközlekédés használatát.

Athénnal ellentétben Tallinnban igen csípősek már az őszi esték. Az Észtország–Magyarország mérkőzés napján 12 Celsius-fok várható – szerencsére eső nélkül. Így minden szurkolónknak javasoljuk meleg ruha viselését, különös tekintettel arra, hogy tengerparti város lévén erős lesz a szél, vagyis hidegebbnek fogják érezni az időjárást. A városi tömegközlekedés kifejezetten jó, így könnyen meg lehet közelíteni a Le Coq Arenát, amelyhez legközelebb a 23-as jelzésű buszjárat áll meg. Erről a Kotka megállónál kell leszállni. Szurkolóink vouchereiket a stadion P4-es parkolójánál (lásd: a térképen) lévő konténernél tudják beváltani helyi idő szerint 16 órától egészen a mérkőzés kezdetéig, 21:45-ig. A táskák, csomagok leadására is itt lesz lehetőség. A konténernél kifüggesztett rendszabályzatot kérjük, figyelmesen olvassák el!

Az elmúlt időszakban a válogatott nagyszerű támogatást kap a szurkolóktól az idegenbeli mérkőzéseken is. Ez a szurkolás komoly erőt ad a játékosoknak. A pénteki, athéni mérkőzést követően az a tájékoztatás érkezett az UEFA-tól, hogy pirotechnika használata miatt fegyelmi eljárás indulhat a magyar szurkolókkal, az MLSZ-szel szemben. A közelmúlt tapasztalatai miatt a csapat tagjai és a drukkerek is pontosan tudják, hogy milyen egy zártkapus találkozó. Ezt nem szabad kockáztatni, márpedig egy újabb incidens esetén az UEFA szigorú intézkedéseket foganatosíthat. Minden szurkolót arra kér a válogatott és a szövetség, hogy az előttünk álló mérkőzéseken tartózkodjon az UEFA által büntetendő megnyilvánulásoktól (pirotechnika, rasszizmus stb.), viszont a magyar válogatott táborára jellemző nagyszerű szurkolásra ma is számít a csapat!


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink