Német játékvezető vezeti pénteki meccsünket

2018. október. 10., 19:17   |    

Német játékvezető vezeti pénteki meccsünket

A szerdai napon egy edzéssel folytatta a felkészülést a férfi A-válogatott a pénteki Görögország elleni Nemzetek Ligája-találkozóra. Ez egyben a csapat utolsó hazai edzése is volt az elutazás előtt.

A szerdai napon délelőtt nem volt edzés, délután pedig a taktikai elemeket gyakorolták ismét a csapattagok, akik közül továbbra is mindenki Marco Rossi szövetségi kapitány rendelkezésére áll. A kora esti tréninget követő vacsora előtt dr. Vági Márton főtitkár köszöntött 3 játékost, akik 25 mérkőzésen léptek eddig pályára az A-válogatottban: Fiola Attilát, Lovrencsics Gergőt és Nagy Ádámot. 

A mai napon az is kiderült, hogy német játékvezető dirigál majd péntek este az Athéni Olimpiai Stadionban a Görögország elleni Nemzetek Ligája Találkozón. Tobias Stieler 2014 óta FIFA-játékvezető és legutóbbi Bundesliga-meccsén szerencsét is hozott a magyar válogatott két játékosának, ugyanis az RB Leipzig Nürnberg ellen 6-0-ra megnyert mérkőzését vezette. Asszisztensei Rafael Foltyn, Marco Achmüller, Christian Dingert és Patrick Ittrich lesznek, míg a tartalék-játékvezetői feladatokat Christian Gittelmann látja majd el.

A válogatott holnap délelőtt utazik el Athénba, így a csütörtöki edzésre már a másnapi meccs helyszínén kerül sor, emellett pedig a hivatalos sajtótájékoztatót is itt tartják.


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink