Nem tört el, csak zúzódott Dzsudzsák Balázs lába

2018. június. 07., 16:38   |    

Nem tört el, csak zúzódott Dzsudzsák Balázs lába

A Fehéroroszország elleni szerdai mérkőzés helyszínét mankóval hagyta el férfi A-válogatottunk csapatkapitánya. Dzsudzsák Balázs csütörtökön kora délután alapos orvosi vizsgálaton esett át, mely során megállapították, hogy nincs törése.

Azt egyelőre nem lehet megmondani, mikor lesz játékra alkalmas állapotban Dzsudzsák.

– MR-vizsgálaton esett át Balázs, melynek során megállapításra került, hogy az 5-ös lábközépcsontja szerencsére nem tört el – nyilatkozta az mlsz.hu-nak Dr. Szilas Ádám csapatorvos. – Viszont – ahogy egy törés lehetőségének felmerülésekor az megszokott –, erősen zúzódott, és duzzanat is kialakult az érintett területen, melyre a rúgást kapta a szerdai mérkőzés során. A gyógyulási folyamat gyorsasága határozza majd meg, hogy mikor léphet ismét pályára Dzsudzsák.

A válogatott csapatkapitánya egyelőre mankó segítségével jár, hogy így is kímélje a bal lábát. A válogatott egészségügyi stábja természetesen mindent megtesz a mielőbbi felépülése érdekében.

A magyar válogatottat június 9-én, szombaton, Ausztrália ellen láthatják a szurkolók hazai pályán, majd ezt követően csak november 15-én, Észtország legjobbjai ellen az UEFA által kiszabott zártkapus büntetés miatt

Magyarország–Ausztrália

A magyar válogatott június 9-én, 17.30 órakor a vb-résztvevő Ausztráliát fogadja felkészülési mérkőzésen a Groupama Arénában.

A belépők elhelyezkedéstől függően 2500, 3000, 5000 forintba kerülnek a mérkőzésre. Az Szurkolói Klub tagjainak számára élnek a klubtagsággal járó 15-25%-os vásárlási kedvezmények.

A mérkőzésre szóló jegyek szurkolói kártyával egyrészt interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, másrészt személyesen közel 350 értékesítési ponton a TEX viszonteladóknál vásárolhatók meg.

Szurkolói kártya nélkül – személyazonosításra alkalmas igazolvány bemutatása mellett – az alábbi helyszíneken lehet személyesen belépőket vásárolni:

• Ticket Express Bálna: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12. 
• Kórház utcai Stadion, Békéscsaba, Kórház utca 4-6.
• ZTE Aréna: Zalaegerszeg, Október 6. tér 16.

Külföldi állampolgárok (kivéve az ausztrál szurkolókat) utalványt vásárolhatnak a hazai szektorokba, amelyet a találkozó helyszínén – útlevelük bemutatásával – válthatnak át hivatalos meccsjegyre.

A jegyvásárlás szabályai

A meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon történő jegyvásárláshoz szurkolói kártyára van szükség, akárcsak a Ticket Express partnerirodáiban történő vásárláshoz. Kártya nélkül személyes azonosításra alkalmas igazolvány bemutatásával lehet belépőket vásárolni a fent jelölt helyszíneken. A vonatkozó jogszabálynak (A sportról szóló 2004. évi I. törvény 72. §-ának) megfelelően szurkolói kártya nélküli vásárlásnál minden esetben egyéni személyi azonosításra van szükség, ezért ilyen módon csak saját részre lehet belépőket venni. Sokan szeretnének szurkolói kártyával nem rendelkező családtagjuknak jegyet vásárolni, mások meghatalmazással, vagy egy másik személy irataival érkeznek a jegyértékesítés helyszínére. Aki nem rendelkezik szurkolói kártyával, annak azonosítása nem történt meg, így az előbb felsorolt esetekben az ablakoknál – a jogszabály előírásának megfelelően – nem fogják kiszolgálni. Egy személy maximálisan hat jegyet vásárolhat a mérkőzésekre.

A jegyértékesítéssel kapcsolatos kérdésekben az alábbi elérhetőségeken lehet további információkhoz jutni:

Ticket Express Ügyfélszolgálat
Telefon: +36-30-508-0999
E-mail: mlsz@tex.hu 

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit.

 


Főszponzoraink
Szponzoraink